PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=479538}

Synowie Anarchii

Sons of Anarchy
2008 - 2014
8,1 61 tys. ocen
8,1 10 1 60566
7,6 15 krytyków
Synowie Anarchii
powrót do forum serialu Synowie Anarchii

Macie jakieś przewidywania co do treści 4 sezonu?
Moje przypuszczenia: Tara, pomimo obietnicy, nie będzie czekać na Jax'a w Charming – zda sobie sprawę jak zły Gemma miała na nią wpływ i będzie chciała od tego uchronić dzieci (zakładając, że w ogóle będzie drugie dziecko w 4 serii, bo mam co do tego poważne wątpliwości – wiele rzeczy może się wydarzyć, choćby genetyczne problemy z sercem). Oczywiście Jax po wyjściu z więzienia przekona ją do powrotu. Myślę też, że Tara nie będzie ukrywała przed Jax’em listów jego ojca, a sezon skupi się na poszukiwaniu prawdy i dowodów jak naprawdę umarł John - to będzie naturalna kontynuacja powracających nawiązań do Hamleta.
Równolegle SAMCRO będzie musiało dopasować się do nowej, XXI wiecznej rzeczywistości w Charming (z nowym burmistrzem i nową policją). Oczywiście koncepcje Jax’a i Clay’a w tym temacie będą zgoła odmienne – czyli wróci najlepszy wątek tego serialu – konflikt króla i księcia. I mam dziwne przeczucie, że król nie dotrwa do ewentualnego piątego sezonu..

ocenił(a) serial na 8
giovanna_k

Wiem, że to konflikt Jaxa z Clay'em jest główną siłą napędową tego serialu, ale wolę, jak mają dobre stosunki, klepią się po plecach i zabijają wszystkich ramię w ramię. Eh, ja nieszczęsny.