PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=479538}

Synowie Anarchii

Sons of Anarchy
2008 - 2014
8,1 60 tys. ocen
8,1 10 1 60229
7,7 13 krytyków
Synowie Anarchii
powrót do forum serialu Synowie Anarchii

Po emisji finału 5. sezonu serialu "Sons of Anarchy" Kurt Sutter wyjawił kilka informacji o 6. sezonie.

Dowiadujemy się, że Donal Logue powróci jako Lee Toric w 7-8 odcinkach. Na tę chwilę status Jimmy'ego Smitsa i Drey de Matteo nie jest znany i nie wiadomo, czy widzowie zobaczą ich w 6. sezonie, ale Sutter bardzo chciałby, aby zagrali.

Twórca zdradził, że przyszłe odcinki skupią się na relacjach Jaxa z Bobbym i Chibsem. Sutter podkreśla, że traktuje Chibsa jako nowego Opie'ego, prawdziwą prawą rękę Jaxa. W 6. sezonie więź łącząca Jaxa i Gemmę będzie silniejsza niż kiedykolwiek.

Kurt Sutter jeszcze nie zdecydował, ile fabularnie czasu minie pomiędzy sezonami - może to być kilka tygodni, ale równie dobrze kilka miesięcy.

RAB

Kurcze niech mi tylko nie zabierają Nero, bo bardzo polubiłem tę postać.

Jaco80

Nom,oby był bo dużo dał w 5 sezonie.Sympatyczny gość.

ocenił(a) serial na 9
Jaco80

polecam dexter....tma tez jest :)

ocenił(a) serial na 9
Mr_Krytyk

Tylko, że w Dexterze nie jest taki fajny jak w SOA.

Jaco80

Nero to nowy facet Gemmy, nie sądzę by szybko chcieli sie go pozbyć. Postać bardzo ważna, ponadto partner biznesowy Jaxa.

RAB

Twórcy serialu "Synowie anarchii" podjęli decyzję o zakończeniu produkcji. Jak zapowiedzieli, serial prawdopodobnie zejdzie z anteny po siedmiu sezonach. Oznacza to, że pożegnamy się motocyklowym gangiem w 2014 roku. Także Clay jeszcze ma przed sobą wielu do zabicia. W międzyczasie Tara urodzi z dwójkę dzieci cały czas marząc o wyjeździe:)

ocenił(a) serial na 10
machiavellimind

A First 9?

Luevano

Co First 9?

Izabelka_filmweb

Miałbyć jeszcze prequel opowiadający o 9 założycielach lecz z innymi aktorami.To chyba wliczone jest jako osobny sezon,osobna produkcja.Clay też jest jednym z założycieli i Piney lecz sądzę że ich również zastąpią nowi aktorzy bo wiek nie ten

RAB

To byłoby nawet ciekawe - odskocznia na 1 serię do przeszłości, taki prognostyk i prolog. A potem już kulminacja w ostatnim sezonie.

Izabelka_filmweb

Nie wiem w jakiej fazie to jest bo pojawiło się kilka newsów o tym lecz sądzę że najpierw zakończą serię

RAB

No i poznalibyśmy okoliczności śmierci Johna Tellera, ojca Jaxa.

ocenił(a) serial na 10
Izabelka_filmweb

To z czym nie mogłaś sobie poradzić czyli First 9 to Pierwsza dziewiątka założyciele Klubu "odskocznia na 1 serię do przeszłości, taki prognostyk i prolog" Po 7 sezonie planowany jest właśnie krótki serial albo coś o First 9 :)

Luevano

Wiem co to było First 9, po prostu nie zrozumiałem twojego pytania bo nic nie słyszałem o tym by planowano nakręcić spin-off o Pierwszych Dziewięciu.
To było by dobre, gdyby jeszcze zrobili spin-off o Mayans albo Grim Bastards też nie byłoby żle.

RAB

ostatni news: Jax zmniejszy częstotliwość bujania z 4 do 2 bujnięć/sek

legg

Mógłby, buja się jak pieprzony rezus

legg

LOL hehehehe

Faktycznie, wozi się to jak taczka z nawozem, do tego te bialutkie adidaski i kurteczka niegrzecznego chłopczyka.Ja wiem że to ma być niby gangster ale koleś chyba za bardzo poszedł w jedną stronę.
Dlatego polubiłem Gaalana bo pięknie obił mordę Jaxowi za tą niewyparzona gębę.:D

ocenił(a) serial na 10
Izabelka_filmweb

Boże czego polak sie nie doczepi...

Luevano

co chcesz-taka prawda że Jax ostatnio bardziej się buja niż marynarz podczas sztormu:)

ocenił(a) serial na 8
Izabelka_filmweb

Akurat styl ubierania się Jaxa jest uzasadniony.

Madoq

Przestań mnie strofować w każdym temacie.
Moze i jest ale ten styl wygląda idiotycznie - litości białe adidasy a reszta styl MC?

Madoq

Skórzane wyciory z cholewami - to jest MC. A jakieś białe adidasy dla murzynów - no ja cie prosze...

Ale i tak serial uwielbiam - bo nie patrzę ( na szczęćie - bo styl ubioru niektórych woła o pomstę do nieba i uśmiech politowania) na wygląd lecz na psychikę treść i fabułę. A jest głęboka.

ocenił(a) serial na 8
Izabelka_filmweb

Nie strofuję, tylko informuję. Tak się po prostu ubierają dzisiaj młodzi członkowie MC.

Mnie chyba bardziej rażą ich motory, te plastikowe owiewki są mało w stylu tradycyjnych MC. Właściwie chyba tylko Chibs i Bobby mają klasyczne choppery.

Madoq

Gemma ubiera sie jak nastolatka z polskiej dyskoteki a ma juz 5 dych na karku.

ocenił(a) serial na 10
Izabelka_filmweb

W jednym wywiadzie dokładnie tym :

http://www.youtube.com/watch?v=LFmXWXh31-w

2:47 Posłuchaj i może zrozumiesz, Jax nie ma 50 lat, Happy mówi o tym bo on jest prawdziwym członkiem klubu motocyklowego Hells Angels, że młodsi tak się ubierają, zanim przejdą na "wyższy lvl"
Wkurza mnie jak jakaś pipa zaczyna oceniać motocyklistów, a nie widziała żadnego na własne oczy.

Luevano

Bo pewnie ty widziałeś

Izabelka_filmweb

Jesteś taka ograniczona, czy tylko udajesz?

naza

Zamknij mordę.

naza

Jestem suką, przepraszam.

ocenił(a) serial na 7
Luevano

No to fajnie że Jax jest ciągle młody, jak dla mnie to powinien trochę spoważnieć, bo nie ma już 16 lat żeby się tak nosić. Cała reszta wygląda normalnie, ale ich przywódca wygląda jak nastolatek, litości

ocenił(a) serial na 10
darokrol

Dobra wy wiecie lepiej, niż twórcy serialu.

ocenił(a) serial na 8
darokrol

Fakt, zmiana obuwia jest mocno związana z dojrzewaniem. Szczególnie dla ludzi, których największą świętością jest motocykl i kamizelka z kosiarzem.

ocenił(a) serial na 8
RAB

http://www.sons-of-anarchy.net/sons-of-anarchy-season-6-spoilers-more-assorted-s coop-from-kurt-sutter/4009

Pod powyższym linkiem można znaleźć odnośnik do spoilerów dotyczących 6 sezonu. Najważniejszym chyba dla mnie jako fana, jest informacja, że zaczynają kręcić kolejny sezon w maju. :)
Nie mogę się wręcz doczekać, najświeższych informacji z planu :)

Amazingfreak

ooo Ashley Tisdale (Emma Jean) może powrócić.. ciekawe co tym razem nawywija ;d