PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=479538}

Synowie Anarchii

Sons of Anarchy
2008 - 2014
8,1 60 tys. ocen
8,1 10 1 60228
7,7 13 krytyków
Synowie Anarchii
powrót do forum serialu Synowie Anarchii

6x11

ocenił(a) serial na 7

Dołożyli do pieca tym odcinkiem, rip Clay

ocenił(a) serial na 4
danteusz

Jestem zaskoczony. Chyba trzeci już sezon oglądam średnio przykładając uwagę do tego, co się dzieje w tej telenoweli o przytulających się "bro", ale ten odcinek im się udał. Nawet aktorstwo stało jakby na wyższym poziomie.

ocenił(a) serial na 9
_ZeT_

nie ma to jak ocenic serial na 4 i ogladac 6 sezonow, masochista^^

checik1

może nie ogląda go w celach uzyskania przyjemności, lecz w celach poznawczych.

ocenił(a) serial na 9
rzurawina

to twoje zdanie ze polecial na dno:)

ocenił(a) serial na 9
danteusz

Mimo wszytko Cley pogodził sie ze swoim losem. Wydaje mi się że była to honorowa śmierć.. Lepsze to niż gnicie w wiezieniu. Dla Jaxa nie było to łatwe ale chcąc się odciąć musiał jeszcze nagrzeszyć ;-). Czas na finał .

ocenił(a) serial na 8
danteusz

Po ostatnim odcinku zastanawiałem się nad przyszłością Claya, te pożegnanie z Gemmą w więzieniu było dosyć symboliczne. Liczyłem jednak, że Clay jeśli zginie to w finałowym sezonie. Znowu Jax wszystkich zaskoczył. Bardzo dobrze zrobili tą scenę, biały hangar i wszyscy na czarno. Teraz wszystko będzie kręcić się wokół Tary.

ocenił(a) serial na 9
danteusz

Przez właściwie wszystkie sezony scenarzyści przygotowywali nas do śmierci Claya, jednak gdy to się stało - przyznaję, mocny motyw, nieźle im to wyszło. No i Jax znowu zyskał w moich oczach: spełnił umowę (co prawda po swojemu) i pozbył się problemów, chyba że ten drugi Irlandczyk się wykruszy. A finał co raz bliżej i wciąż nie wiadomo jak zachowanie Tary wpłynie na 7 sezon :)
Jedyne czego mi było brak w tym odcinku to Happy'ego. Chińczycy trzymają go na muszce, więc chłopaki z SAMCO powinni chociaż o tym raz wspomnieć...

ocenił(a) serial na 9
Meximax

No właśnie , biedny Happy,ile można oglądać te kreskówki z Chińczykami. Facet wystarczy,że przemknie przed kamerą ze swoją wykałaczką, a odcinek od razu staje się przyjemniejszy.Jestem ciekaw jak to załatwią, wszak tam obiecany był na tacy Pan Gaalan.

ocenił(a) serial na 8
Meximax

Nie było o czym wspominać, umowa z Triadą była prosta, jak ją wypełnią, to Happy wraca. Nie wiadomo tylko, czy Chińczycy będą zadowoleni z tego, że Jax sam zlikwidował Gaalana.

ocenił(a) serial na 8
danteusz

Nie bardzo tylko rozumiem, po co ta cała akcja z odbijaniem Claya. Nie mogli sprzątnąć Gaalana przy innej okazji, a Clay olać, albo poprosić Pope'a, żeby to jakoś załatwił?

Madoq

Miało wyglądać na kłótnie i przypadkową strzelaninę, za co winą obarczyli znowu Clay'a. Sprzątnięcie od tak Gaalana oznaczałoby znowu wojnę z pierdzielami z IRA.

ocenił(a) serial na 8
danteusz

Hmm tak oglądam i dochodzę do wniosku ze odkąd Jax jest prezydentem to nie jakiś tam gang tylko prawie agenda rządowa co jakiś problem to się układają z prokuraturą hehe .

danteusz

a na następny odc trzeba czekać do 3 grudnia?

ocenił(a) serial na 8
rzurawina

Tak, z okazji Święta Dziękczynienia.