Mam pytanie, a mianowicie czy 7 sezon będzie sezonem finałowym?
Mam sporą przerwę od Synów Anarchii, obejrzałem 5 sezonów mam do nadrobienia sezon 6 i przyznaję że serial ma tendencję spadkową... O ile od pierwszych sezonów nie mogłem się oderwać tak im dalej tym gorzej :(
Przez to, że miałem sporą przerwę pozapominałem sporo wątków... Macie jakiegoś linka, który streściłby mi fabułę sezonów 1-5 żebym przypomniał sobie najważniejsze kwestie? :) Z chęcią bym wrócił w wakacje do 6 sezonu. I proszę o odpowiedź co z tym sezonem siódmym bo według mnie mogliby już zakończyć :P
7 sezon ma być ostatnim.
Co do strony ze streszczeniami sezonów , nie znam takiej, ale być może ktoś tu się podejmie i przypomni ci ze szczegółami co się działo.
Unikaj spoilerów, bo 6 sezon miał mocne zakończenie i szkoda by było gdybyś pozbawił się szansy przeżywania finału na świeżo.
Tak będzie ostatnim. Chociaż możliwy jest prequel o pierwszej dziewiątce, czyli First 9, który mógłby przedstawić nam początki klubu od 1967 roku. Właściwe wydaje się to bardziej możliwe niż sequel, co ciekawe jeszcze w planach jest także gra i prawdopodobnie w klimatach takich jak GTA IV: TLAD. ;P