Zapewne wielu fanów SOA zadaje sobie to pytanie przynajmniej raz w tygodniu :) Ciekaw jestem waszego zdania lub propozycji na koniec 4 sezonu no i przede wszystkim fabułe 5.No bo powiedzmy sobie szczerze śmierć Tary i Claya w sezonie 4 prawie na pewno nie nastąpi, śmierć Juice raczej też nie.Stał by sie zbyt tragiczna postacią, więc mysle ze twórcy znajda inne rozwiązanie, moze ucieczka gdzieś daleko i urwanie całkowicie tego wątku ? Przynajmniej na jakiś czas. Myśle ze szkot i Jax dowiedza sie prawdy odnosnie Juice i pozowlą mu odejść nie mówiąc o tym nikomu.Zwłaszcza ze z kazdym odcinkiem Jax staje sie co raz bardziej łaskawy i co raz bardziej podobny do JT.Prawdopodobnie w ostanim odcinku sezonu a zarazem motywem przewodnim nastepnego, bedzie dowiedzenie sie całej prawdy przez Jaxa odnośnie śmierci ojca.Przypuszczam ze swoją przygode z SOA zakonczy Unser, zapewne z ręki Claya.Czuje ze postać Opiego odegra juz wkrótce bardzo znaczącą role... i to własnie ta postać a właściwie to co zrobi zaskoczy nas najbardziej ! :)
Myślę że Tara jednak zginie.A jśli chłopcy puszczą Juica tt będzie jakaś drwina-zabił Milesa, a za to tylko kulka w łeb.
Wszystko wskazuje na to, że na koniec sezonu zginie Clay.....ale to niemożliwe, bo Ron Perlman jest największą gwiazdą serialu. Hmm, ciężka sprawa. Na razie nie mam pomysłu jak może się to dalej potoczyć.