PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=479538}

Synowie Anarchii

Sons of Anarchy
2008 - 2014
8,1 60 tys. ocen
8,1 10 1 60229
7,7 13 krytyków
Synowie Anarchii
powrót do forum serialu Synowie Anarchii

Co dalej...

ocenił(a) serial na 8

Clay to stara zatwardziała morda i nie pogodzi się tak łatwo z zaistniałą sytuacją, zwłaszcza że jak doskonale wiemy władza bardzo uzależnia.Jego skrucha to jak wiadomo celowe/chwilowe zagranie.Ale co bardziej istotne jak myslicie co się teraz stanie gdy nowy lider (Jax) się ukrywa a stary przywódca grupy (Clay) jest wśród swoich... odpowiedz nasuwa się sama :) Co więcej należy zwrócić uwagę na postać Tiga, który nie bez powodu był dość obszernie przedstawiony w pierwszym odcinku 5 sezonu.I może to tylko moje przypuszczenia ale Clay Morrow nie zginie z ręki Jaxa czy Gemmy tylko właśnie z ręki najwierniejszego z wiernych... pozdro i miłego oglądania ! PS. Nie wiem czemu ale mam dziwne przeczucie, że Szkot nie doczeka 6 sezonu... :/

ocenił(a) serial na 8
88kubon

Clay jest już wrakiem, nie przejmował bym się nim za bardzo, jak tak dalej pójdzie straci prawo do głosowania (nie jeździsz, nie głosujesz) Co do szkota mam nadzieję, że się mylisz jest on jedną z moich ulubionych postaci.

ocenił(a) serial na 10
88kubon

Zgadzam się z Tobą, że Clay to był kawał gnoja. Ale ja myślę, że rura mu zmiękła jak zobaczył, że nawet Gemma go znienawidziła. Juz nikt za nim nie stoi, oprócz nieświadomego Tiga. Nie wiadomo, jakby się zachował, gdyby się dowiedział, co Clay zrobił, żeby utrzymać pozycję i zdobyć kasę. Zwłaszcza po tym, co Tigowi przydarzyło się w 1 odcinku 5 sezonu. Chyba nie szedłby do celu po trupach swojej rodziny....
Piszesz o 6 sezonie, czy wiadomo już coś o kolejnych?????
Uwielbiam Szkota i Opiego. Fajne chłopy.