PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=479538}

Synowie Anarchii

Sons of Anarchy
2008 - 2014
8,1 60 tys. ocen
8,1 10 1 60229
7,7 13 krytyków
Synowie Anarchii
powrót do forum serialu Synowie Anarchii

Czy tylko ja się wynudziłam za wszystkie czasy...? Serce podskoczyło mi tylko na chwilę, przy
scenie palenia żywcem, a poza tym nic, ZUPEŁNIE nic się nie działo. Przynajmniej nic
przykuwającego uwagę, tak jak było w poprzednich sezonach. Mam nadzieję, że nie
sprawdzą się czarne scenariusze, które pojawiły się po ostatnim odcinku czwartego. Jak
nienawidzę Clay'a, tak chciałabym, żeby przywrócili go na stanowisko szefa wszystkich
szefów. :P

ocenił(a) serial na 9
dancewithangel

(SPOILER!) Nie mogę się z Tobą zgodzić. Po pierwszym odcinku, moim zdaniem sezon zapowiada się naprawdę ciekawie.
1) Mr Pope - nowa, ciekawa postać;
2) Sprawa z kartelem nadal jest nierozwiązana i na pewno ten temat będzie rozwinięty;
3) Jax ( i nie tylko) musi się ukrywać, bo jest poszukiwany;
4)Postać Tiga zostaje również lepiej przedstawiona;
5) Niewiadomo jak zakończy się sprawa pomiędzy Clay`em a Jax`em

Także nie wiem dlaczego tak sądzisz, ale moim zdaniem sezon dopiero się rozkręci :). Aha, no i jeszcze wątek z nowym "przyjacielem" G
emmy!

ocenił(a) serial na 10
0rzel

Mi się podobał pierwszy odcinek, co prawda nie ma jeszcze dobrze określonego głównego wątku, ale jak dla mnie to nawet lepiej, akcja z Pope'em zapowiada się ciekawie, co będzie z Clay'em? Też może być ciekawie pokazany 'pojedynek' Tara - Gemma. W ogóle kilka ciekawych rzeczy się pojawiło. Liczę, że się nie zawiodę rozwinięciem. I jeszcze bym zapomniał, ta scena w trailerze, gdzie Jax spada razem z motorem... Będzie się działo... Oj, będzie...

ocenił(a) serial na 10
traviss

Włąśnie, mam nadzieję, że jednak z mostu nie spadnie Jax, tylko ktos inny. I jeszcze mam nadzieję, że Clay będzie grzeczny i nie będzie podskakiwał już więcej