PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=479538}

Synowie Anarchii

Sons of Anarchy
2008 - 2014
8,1 60 tys. ocen
8,1 10 1 60229
7,7 13 krytyków
Synowie Anarchii
powrót do forum serialu Synowie Anarchii

...ostatnio pada. Coraz gęściej tych ciał naszych przyjaciół z SAMCRO, jest ich mało, a szykuje się już kolejna śmierć członka. Jak tak dalej pójdzie to niedługo zostaniemy z samym Jaxem i Happym.

ocenił(a) serial na 10
naza

Takie życie :) Zresztą Juice nie zostanie odpalony, to by było za proste.

Luevano

Życie życiem, ale zaczyna się robić tam naprawdę luźno, a to w końcu główny klub.

ocenił(a) serial na 8
naza

Fakt, przydałoby się tam więcej ludzi, ale było już kiedyś powiedziane, że mimo że SAMCRO to "founding chapter", to są jednym z mniejszych "chapterów" SoA, jak i MCs w ogóle.

Madoq

Cóż, nikt z przeniesionych zbyt długo nie wytrzymał w serialu, oprócz Happy'ego i Kozika, który i tak skończył w kawałeczkach. Jestem ciekaw czy dołączą Quinna do nich, jako Opie version 2.

ocenił(a) serial na 8
naza

Wątpię żeby go dołączyli. Quinn jest w końcu prezesem Nomadów, więc nie przyłączy się nagle do SAMCRO moim zdaniem. Ale mógłby się pojawiać częściej, wygląda całkiem jak rasowy biker.

Madoq

Na początku 5 sezonu była mowa, że klan Nomadów się rozpadł i właśnie dlatego Frankie, GoGo i Greg dołączyli do SAMCRO. Także jedynym problem jaki widzę jest to, że człowiek który gra Quinna to szef jednego z klanów Hells Angels.

ocenił(a) serial na 8
naza

Faktycznie, oglądałem tamten odcinek bez napisów i jakoś tego nie wyłapałem.

ocenił(a) serial na 9
naza

Było by zajebiście jakby Quinna dali więcej bo prezentuje się jak prawdziwy sku***iel.Takich kolesi powinni szukać jak będą robić sezon o First 9.I tak na koniec to czwarty były lub obecny członek Hells Angels w obsadzie SoA czy ktoś jeszcze mi umknął.

JackTheRipper82

Happy, Lenny, Frankie i Quinn. To chyba wszyscy.

ocenił(a) serial na 8
naza

Ha, faktycznie, już wcześniej chciałem napisać, że Zito mógłby grać inną postać i pożyć trochę dłużej, bo wygląda jak prawdziwy biker, a tu się okazuje, że to dlatego, że faktycznie jest bikerem.

ocenił(a) serial na 9
naza

Mi Quinn bardziej przypominał wyższą wersję Ottona.

ocenił(a) serial na 9
naza

Nie przesadzałabym. W ciągu 4 sezonów i 9 odcinków 5 sezonu, zginęli tylko trzej członkowie SAMCRO: Opie, Piney i miles (W sumie jego nie powinnam nawet liczyć, bo ile on tam grał? Na dudatek średnio interesująca postać).
Myślę, że większą wadą jest to, iż zabijają ciekawe postacie i wprowadzają niezbyt interesujące. Np. taki Phil, co on tam robi oprócz zgadzania się ze wszystkimi?
W każdym razie - jak już napisałam - z tym masowym wybijaniem członków to gruba przesada.

ocenił(a) serial na 10
BeeBee61

Czy ja wiem czy 3, zginął jeszcze Kozik i Pół wór. Jak by nie było też członkowie.

ocenił(a) serial na 9
Atrapan

O właśnie, wiedziałam, że o kimś zapomniałam, Kozik. Co do Hals-Sacka, to on był tylko Prospectem i nigdy nie siedział przy stole, a przecież mowa jest o pełnoprawnych członkach.

BeeBee61

Ja tam bym liczył Half-Sacka. Prospect czy nie, był ważny. Chcieli go wprowadzić, no i pośmiertnie został mianowany. Nie liczyłbym jedynie tych Nomadów.