PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=479538}

Synowie Anarchii

Sons of Anarchy
2008 - 2014
8,1 60 tys. ocen
8,1 10 1 60228
7,7 13 krytyków
Synowie Anarchii
powrót do forum serialu Synowie Anarchii

Dwa pytania.

ocenił(a) serial na 9

Mam dwa pytania:
1.Dlaczego Opie prawie przez cały czas w tym serialu nosi tą okropną czarną wełnianą czapkę?(wiem dziwne ale mnie to interesuje:D).
2.Jak dokładnie(wersja oficjalna) zginął/umarł ojciec Jaxa?(czy Clay aby nie miał z tym coś wspólnego:D).

WOLVERINE55

Jesli chodzi o czapke to nie pomoge:p Natomiast ojciec Jaxa został zabity przez Clay'a, jak dobrze kojarze to Clay go zatrzelil :)

ocenił(a) serial na 9
danielkirej

Hm no tak myślałem ale jestem chyba w momencie gdy Jax chyba o tym nie wie, choć mogę się mylić no ale nic:D.

danielkirej

SPOILER

Clay go nie zastrzelił tylko spowodował wypadek w którym zginął i przy pomocy wtedy szeryfa Unsera upozorował to na nieszczęśliwy wypadek.

Lewus

o no no no masz racje wlasnie tak to bylo:)

danielkirej

WOLVERINE a możesz obejrzeć wszystkie odcinki jakie są zamiast zadawać najgłupsze pytania jakie można zadać. Osoby które zaczeły dopiero ogladanie o weszły w twój beznadziejny post mogą poczuć się zawiedzione.

ocenił(a) serial na 10
WOLVERINE55

1.pewnie jest mu zimno XD albo nosi czapkę zamiast opaski czy inne gumki do włosów - długość ma taka w sam raz żeby ciągle do oczów wpadały.
2.wersja oficjalna- nieszczęśliwy wypadek. wpadł pod ciężarówkę a ta ciągnęła go kilkadziesiąt metrów po ziemi.