PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=479538}

Synowie Anarchii

Sons of Anarchy
2008 - 2014
8,1 60 tys. ocen
8,1 10 1 60228
7,7 13 krytyków
Synowie Anarchii
powrót do forum serialu Synowie Anarchii

Hehe

ocenił(a) serial na 5

Dało się tylko oglądać 2 sezony dalej to kapota, Jackson "Jax" Teller ( haha) sciga swego bachora porostu żenujące, nuda, nuda i jeszcze raz nuda. 3/10

ocenił(a) serial na 9
hessus86

rzeczywiscie 3 sezon taki sobie, poza koncówką, no ale widac tak mialo byc, ze slabszy 3 sezon byl wstepem do krwawego 4 sezonu, ktory po 6 odcinkach zapowiada ostrą koncowke w ktorej nie widze innej mozliwosci niz duza ilosc trupow ....

ocenił(a) serial na 8
hessus86

Nie wiem co ludzie się czepiają tak bardzo 3 sezonu. Fakt, mało interesujący wątek poszukiwania dziecka, ale w tym samym momencie dzieje się cała masa innych, ciekawych spraw, między innymi rozgrywki wewnętrzne w IRA i problemy w Charming.

Madoq

Niestety jest co raz gorzej i nudniej. Poplątane wątki osobiste zmieniają zaje.. serial o gangu motocyklistów w tasiemiec pokroju Bold'n'beautiful. Na szczęście wystartował z wysokiego c wiec ma z czego schodzić i jeszcze da się oglądać. Mam nadzieję, że czwarty sezon się jednak rozkręci i film wróci do początkowego poziomu

ocenił(a) serial na 5
voyano_wrecemocny

Dobrze mi się oglądało wieczorkiem pierwsze dwie serie a przy trzeciej to po 25 minutach już spałem sami wiecie.

ocenił(a) serial na 8
hessus86

OOo jest pierwszy hejter :)

Cziken

Nie no, hejter to by obrzucił gównem z góry do dołu i wstawił jeden.

Po prostu znudzony osobnik poszukujący większej dawki akcji :)

FieryNote

Owszem, sezon 3 nie przyniósł nam odpowiedniej dawki emocji, ale czwarty się powoli rozkręca. Po krwawym pierwszym odcinku czuję troszkę niedosyt akcji, ale liczę na niezłą końcówkę.

ocenił(a) serial na 7
hessus86

Zgadzam sie, 3 sezon byl zenujaco slaby i kretynski ale na szczescie scenarzysci zrehabilitowali sie i wysmazyli naprawde dobry 4, ktory juz w polowie leci na pelnych obrotach i nie wiadomo co przyszykowali nam na koniec ale domyslam sie, ze cos naprawde mocnego