PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=479538}

Synowie Anarchii

Sons of Anarchy
2008 - 2014
8,1 60 tys. ocen
8,1 10 1 60229
7,7 13 krytyków
Synowie Anarchii
powrót do forum serialu Synowie Anarchii

Ciekaw jestem czy ktos jest w stanie powiedziec ile razy w ciagu trwania serii Jax powiedzial " I
promise. "....?

Tokugawaa

"I promise" to jedno ale czy ktoś zwrócił uwagę ile razy w serialu pada słowo "shit" ?. Średnio na odcinek wychodzi mi ok 5-6 razy :-)

JohnyQ

Nie zapomnijcie aby o "jesus christ";-)

ocenił(a) serial na 10
Jaco80

Ale się czepiacie :D ^^

ocenił(a) serial na 9
Jaco80

"Jesus Christ", to co minutę ;D.

Jaco80

Powiem Wam że "Jesus Christ" brzmi cudownie w serialu gdzie co chwila są mordobicia, przemoc przez duże P i strzelaniny. Znaczy że wszyscy są prawdziwymi chrześcijanami :-)

ocenił(a) serial na 8
JohnyQ

"F*ckami" niestety nie mogą rzucać, a muszą klnąć, to w końcu gangsterzy.

ocenił(a) serial na 7
Madoq

A właściwie dlaczego nie mogą? Jakieś zakazy amerykańskiej telewizji?

ocenił(a) serial na 8
Misza96

Najwidoczniej tak. Nie znam się na tych zasadach, ale to nie przypadek, że w serialu o gangsterach ani razu nie pada "f*ck", a mimo tego, że dosyć często pojawiają się na ekranie roznegliżowane kobiety, to sutków nie pokazują.

ocenił(a) serial na 10
Tokugawaa

Wszystkie "I promise" jaxa i tak przebija gemma ze swoim "protect my family/this club" :D

ocenił(a) serial na 9
Kwiat0515

Hhahahah racja ;D.

ocenił(a) serial na 8
Tokugawaa

mnie osobiście bardziej intryguje to z jaką częstotliwościa odpalane sa kolejne pety. średnio w każdej minucie ktoś zapala/pali/gasi. oni chyba wszyscy już zdążyli dostać dziesięć razy raka podczas samego kręcenia serialu.

ocenił(a) serial na 10
bambroglowy

nieno nie przesadzaj sledzac postac jaxa pali mnie niz ja podczas samego ogladania;p

ocenił(a) serial na 10
bambroglowy

Ciekaw jestem czy któryś z aktorów zaczął palić nałogowo przez sam serial, ktoś może ich krytykować ale popatrz ile ci ludzie oddają siebie żeby to dobrze wyszło.

ocenił(a) serial na 8
Luevano

ja akurat tego nie krytykuję - ciężko mi byłoby przełknąć serial o harlejowcach którzy by nałogowo nie palili i nie pili. jest to o tyle ciekawe, że z tego co kiedyś słyszałem amerykanie są bardzo przewrażliwieni na papierosy w telewizji/filmach. podobno bardziej akceptują seks/przemoc/śmierć niż używki, z papierosami na czele.

Tokugawaa

"i promise" , "protect my family" "jesus christ".......
i jeszcze po każdej umowie "that's fair enouhg"
Szkoda że dopiero po 4sezonie pomyślałem żeby zacząć to liczyć.
Wyszła by z tego kompilacja jak tutaj.
http://www.youtube.com/watch?v=vyduYROdkEw

ocenił(a) serial na 7
Tokugawaa

Scenarzyści chyba sami zdają sobie sprawę z nadużywania przez niego tego słowa, bo w którymś odcinku ładnie go skwitował Opie: "That's what i need, another promise".

Tokugawaa

Dla mnie najczęściej z ust Jaxa pada zwrot "Yeah"/"Ya".

Tokugawaa

A ile razy tego promise dotrzymał? czy jest 100/100 ?