Ciekaw jestem czy ktos jest w stanie powiedziec ile razy w ciagu trwania serii Jax powiedzial " I
promise. "....?
"I promise" to jedno ale czy ktoś zwrócił uwagę ile razy w serialu pada słowo "shit" ?. Średnio na odcinek wychodzi mi ok 5-6 razy :-)
Powiem Wam że "Jesus Christ" brzmi cudownie w serialu gdzie co chwila są mordobicia, przemoc przez duże P i strzelaniny. Znaczy że wszyscy są prawdziwymi chrześcijanami :-)
Najwidoczniej tak. Nie znam się na tych zasadach, ale to nie przypadek, że w serialu o gangsterach ani razu nie pada "f*ck", a mimo tego, że dosyć często pojawiają się na ekranie roznegliżowane kobiety, to sutków nie pokazują.
Wszystkie "I promise" jaxa i tak przebija gemma ze swoim "protect my family/this club" :D
mnie osobiście bardziej intryguje to z jaką częstotliwościa odpalane sa kolejne pety. średnio w każdej minucie ktoś zapala/pali/gasi. oni chyba wszyscy już zdążyli dostać dziesięć razy raka podczas samego kręcenia serialu.
nieno nie przesadzaj sledzac postac jaxa pali mnie niz ja podczas samego ogladania;p
Ciekaw jestem czy któryś z aktorów zaczął palić nałogowo przez sam serial, ktoś może ich krytykować ale popatrz ile ci ludzie oddają siebie żeby to dobrze wyszło.
ja akurat tego nie krytykuję - ciężko mi byłoby przełknąć serial o harlejowcach którzy by nałogowo nie palili i nie pili. jest to o tyle ciekawe, że z tego co kiedyś słyszałem amerykanie są bardzo przewrażliwieni na papierosy w telewizji/filmach. podobno bardziej akceptują seks/przemoc/śmierć niż używki, z papierosami na czele.
"i promise" , "protect my family" "jesus christ".......
i jeszcze po każdej umowie "that's fair enouhg"
Szkoda że dopiero po 4sezonie pomyślałem żeby zacząć to liczyć.
Wyszła by z tego kompilacja jak tutaj.
http://www.youtube.com/watch?v=vyduYROdkEw
Scenarzyści chyba sami zdają sobie sprawę z nadużywania przez niego tego słowa, bo w którymś odcinku ładnie go skwitował Opie: "That's what i need, another promise".