PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=479538}

Synowie Anarchii

Sons of Anarchy
2008 - 2014
8,1 60 tys. ocen
8,1 10 1 60229
7,7 13 krytyków
Synowie Anarchii
powrót do forum serialu Synowie Anarchii

Po 4 sezonie bardzo obawiałem się jednej rzeczy, a mianowicie tego że Jax będzie takim "miękkim liderem grupy" co mógłbym z łatwością wykorzystać Clay, spodziewałem się że to będzie takim "humanitarny" gangster co nie miałoby nic wspólnego z prawdziwą rzeczywistością.Taki Jakcson próbujący załatwić wszystko pokojowo i polubownie.Ale naszczęście tak nie jest, albowiem twórcy serialu z beztroskiego chłopaczka z długim blond włoskami, popylającego na motorze w białych adidaskach zrobili bezwzględnego twardego bandyte, który wrogów rozwala a nie prowadzi jakiś głupich mediacji, co miało miejsce w pierwszych sezonach.Ta jego przemiana postępowała powoli i to tez na plus dla serialu, bo Teller ewoluował na naszych oczach i myśle, że w rzeczywistości odbywa się to w podobny sposób.Jeszcze gdyby zmienili bu te białe buty... byłoby już idealnie :) !

88kubon

No nie wiem... Twórcy najwyraźniej chcieli nieco zmienić wizerunek Jaxa ale wyszło trochę nielogicznie.

W domu buzi buzi z żoneczką, synkami, głowa na lewe ramię, zbolała (jak zawsze) mina, kilka westchnień "Jesus Christ" (sposób gry Hunnama nie specjalnie mi się podoba), kilka "I'm sorry" (już nie mogę patrzeć jak w kółko przeprasza Nero za coraz to kolejne problemy) tylko po to aby wskoczyć na motor, pojechać do strażnika i zmiażdżyć mu czaszkę szklaną kulką (po uprzednim zastrzeleniu jego żony). Nastepnie wraca do klubu, wydrapuje kawałki mózgu spod paznokci, wskakuje na dach i pisze "mądrości" dla potomnych :D