PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=479538}

Synowie Anarchii

Sons of Anarchy
2008 - 2014
8,1 60 tys. ocen
8,1 10 1 60229
7,7 13 krytyków
Synowie Anarchii
powrót do forum serialu Synowie Anarchii

Normalnie jaja!
http://i43.tinypic.com/of1yde.jpg

Ja rozumiem wyrzuty sumienia itd. ale ostatni odcinek w wykonaniu naszego śniadego gangstera to po prostu komedia.
Zawsze lubiłem tę postać, bo była bardziej...emocjonalnie skomplikowana niż reszta ferajny, no ale tutaj już dali popis.
Kto przytuli Juice'a do piersi? ;(

ocenił(a) serial na 8
macius_4

no na pewno nie ja, nie mógł sobie kupić jakiś dragów, musial podp**c prawie wszystkie leki bobbiemu??

ocenił(a) serial na 9
rutaJolowicz

hehe też właśnie uznałem to za śmieszne gangster który zabija i zajmuje się o wiele bardzie nielegalnymi rzeczmi nie jest w stanie załatwić sobie dragów tylko musi kraść leki :D

ocenił(a) serial na 10
Wlatca_Moch

przyznałbym rację gdyby chciał sobie po prostu przyćpurać tak for fun. ale on był na samej krawędzi, emocjonalnie prawie martwy i było mu naprawdę wszystko jedno. Wziął bo było najbardziej pod ręką, naprawdę wątpię żeby w tym stanie zastanawiał się nad szerszymi konsekwencjami.

ocenił(a) serial na 8
Wlatca_Moch

mnie rozbawil tekst (chociaz wie ze chyba nie chodzilo o rozbawienie widza), gdy laila zapytala go ,,jakie masz preferencje?" a on na to, zeby byla mila...

ocenił(a) serial na 10
rutaJolowicz

bobby kazal mu sie 'poczestowac' tymi lekami zeby sie wyluzowal i poszedl do diosy sie zabawic.

ocenił(a) serial na 8
xmagma

dzieki, nie zauwazylam tego szczerze mowiac, widzialam tylko jak juice zachlannie zabiera leki choremu bobbiemu :)

ocenił(a) serial na 8
macius_4

ja przytulę:) Po tekście o "kimś miłym" na moje serducho spłynęła fala ciepła i wydałam z siebie typowo dziewczęcy odgłos: awwwww... To żaden sarkazm, wolę go takiego przesłodzonego niż zimnego jak głaz i igrającego ze śmiercią.

macius_4

Biorac pod uwage, ze powinien juz nie zyc, bo zabil czlonka klubu to: "Niech ginie"!

ocenił(a) serial na 8
macius_4

Mnie tam go szkoda. Jest taki...ludzki wśród wszystkich, którzy zabijają bez mrugnięca okiem.