Normalnie jaja!
http://i43.tinypic.com/of1yde.jpg
Ja rozumiem wyrzuty sumienia itd. ale ostatni odcinek w wykonaniu naszego śniadego gangstera to po prostu komedia.
Zawsze lubiłem tę postać, bo była bardziej...emocjonalnie skomplikowana niż reszta ferajny, no ale tutaj już dali popis.
Kto przytuli Juice'a do piersi? ;(
no na pewno nie ja, nie mógł sobie kupić jakiś dragów, musial podp**c prawie wszystkie leki bobbiemu??
hehe też właśnie uznałem to za śmieszne gangster który zabija i zajmuje się o wiele bardzie nielegalnymi rzeczmi nie jest w stanie załatwić sobie dragów tylko musi kraść leki :D
przyznałbym rację gdyby chciał sobie po prostu przyćpurać tak for fun. ale on był na samej krawędzi, emocjonalnie prawie martwy i było mu naprawdę wszystko jedno. Wziął bo było najbardziej pod ręką, naprawdę wątpię żeby w tym stanie zastanawiał się nad szerszymi konsekwencjami.
mnie rozbawil tekst (chociaz wie ze chyba nie chodzilo o rozbawienie widza), gdy laila zapytala go ,,jakie masz preferencje?" a on na to, zeby byla mila...
bobby kazal mu sie 'poczestowac' tymi lekami zeby sie wyluzowal i poszedl do diosy sie zabawic.
dzieki, nie zauwazylam tego szczerze mowiac, widzialam tylko jak juice zachlannie zabiera leki choremu bobbiemu :)
ja przytulę:) Po tekście o "kimś miłym" na moje serducho spłynęła fala ciepła i wydałam z siebie typowo dziewczęcy odgłos: awwwww... To żaden sarkazm, wolę go takiego przesłodzonego niż zimnego jak głaz i igrającego ze śmiercią.