PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=479538}

Synowie Anarchii

Sons of Anarchy
2008 - 2014
8,1 60 tys. ocen
8,1 10 1 60228
7,7 13 krytyków
Synowie Anarchii
powrót do forum serialu Synowie Anarchii

Nuda!!!

ocenił(a) serial na 3

... tandetny serialik...ograniczony budżet...serial akcji w którym nie ma akcji...a jak już się jakaś szykuje to niestety tandetne efekty robią swoje...

mihle

Tandetne efekty? Nie każdy serial, czy film opiera akcję wydarzeń na ilości wybuchów, fajerwerków i gadających robotów...to nie prequel Transformers..

kingagutkowska

Istnieje przecież coś takiego jak wolna wola i nikt nie zmusza do oglądania czegoś co wzbudza aż tak negatywne emocje. Ciekawi mnie tylko ile obejrzanych odcinków /sezonów zajęło autorowi wątku dojście do tych konkluzji.

ocenił(a) serial na 3
marigold_1512

4 sezony... liczyłem ze sie rozkręci no ale...:(

mihle

Serial ma niedociągnięcia ale wg mnie to jeden z lepszych obecnie seriali. A który serial z obecnie kręconych jest serialem akcji z rzeczywistą akcją ?

mihle

4 sezony czekales az sie rozkreci? Nie ma co. twardy zawodnik z Ciebie :)

ocenił(a) serial na 9
mihle

Akurat jak na serial, to całkiem sporo się dzieje.

lechu12333

Czemu nikt z fanów serialu nie zaprzeczy

mihle

Jakich efektów Ci brakuje/jakie Ci się nie podobają?

#Cofam pytanie, jak oceniłeś transformersy na 10, to nie chce nawet myśleć jakich ty efektów od filmu o motocyklach oczekujesz...

ocenił(a) serial na 3
TheMrFishu

a jakich efektów oczekuje sie od takich produkcji?? czym sie rożni serial akcji od telenoweli?

mihle

Jest akcja, ale czasami też jej nie ma. To jest serial o gangach motocyklowych, a nie wielkich robotach skaczących po planecie.
Z resztą, jak Ci się podoba to nie wiem po co oglądasz.

TheMrFishu

Zdaje mi sie ze ja tez ocenilem Transformers na 10. Wiesz dlaczego? Bo (tak wiem nie zaczyna sie zdania od BO: Pani od polskiego mi mowila) oczekiwalem efektow. I dostalem. Podobnie z Ace Ventura. Chcialem plakac ze smiechu i plakalem. Nie oceniaj wiec ludzi. To nie jest peopleweb.

prozaic

Nikogo nie oceniałem.

ocenił(a) serial na 3
TheMrFishu

co do filmów to ja każdy gatunek oceniam w skali od 1 do 10...np jeżeli komedia jest śmieszna ma szanse na 10... a co do transformersow to film rządzi. w swoim gatunku ..;) niektórzy sa ograniczeni i tylko ambitne kino potrafią ocenić na 10...

ocenił(a) serial na 8
mihle

szkoda Twojego wysiłku, męczysz się, oglądasz, dotrwałeś do 4 sezonu... coś mi nie pasuje, ale może masz racje ..LOL