Może to zabrzmi tandetnie. Ale muszę o to zapytać :D kogo obsadzilibyście w rolach 'synów'
korzystając z naszych 'wybitnych' krajowych aktorów. Proszę o szczerą odpowiedz :)
Pozdrawiam.
Clay-Andrzej Grabowski,Chibs-Marcin Dorociński,Tara-Agnieszka Grochowska,Jax-Jakub Gierszał,Tig -Andrzej Chyra to tyle:-) nie umiem dopasować Gemmy i reszty ferajny Synów:-) moze komuś innemu się uda:-)p.s pytanie nie jest tandetne.pozdrawiam
Na Piney'a dałbym tego gościa, Krzysztofa coś tam co grał w "Konopielce" (ten aktor swego czasu miał problem alkoholowy chyba) do roli takiego przepitego frustrata byłby idealny, tylko musiałby trochę brzucha i masy nabrać.
Myślę że ja też miałbym problem się przełamać :) ale możemy sobie tutaj tak po spekulować :D Pozdrawiam.
Ze wszystkich propozycji Twoje sa najrozsadniejsze, jednak z małymi wyjątkami: Grochowska - nigdy w zyciu, Gierszał - tak, ale za 10 lat, teraz jest za młody.
Przyszlo mi jeszcze do glowy- Bobbie- Krzysztof Globisz ,Tara- poza Grochowska to moglaby byc jeszcze Różczka lub Gruszka:-),Opie-Szymon Bobrowski,Happy- Rafał Cieszyński na łyso oczywiscie:-)
Gierszał? On to raczej nadawałby się na jakiegoś szczurowatego prospecta. W życiu bym nie obejrzał tego z jego udziałem w tej roli. Wspomniany niżej Szyc to też jakieś jajca, ale nie aż takie jak Karolak jako Opie... Na prawdę tak brakuje nam jakichkolwiek aktorów?
Gemma-Agnieszka Kotulanka lub Majka Jeżowska
Opie Winston - Tomasz Karolak
Juice Ortiz - Tomasz Stockinger
Jax- Borys Szyc
Chibs - Bodzio Linda
Tig - Tadeusz Huk
Kozik - Mirosław Baka
Piney - jakiś stary i wysoki aktor a takich nie znam
Gemma- Kora Jackowska
Clay-Andrzej Grabowski
Jax-Gierszał
Tara-Kasia Kowalska