Pochłonąłem w kilka dni półtora sezonu tego genialnego serialu. Mam takie pytanko d fanów serialu, którzy są z odcinkami na bieżąco: czy Prospect został już członkiem klubu? Nie chcę wiedzieć w którym odcinku ani w jakich okolicznościach się to mogłoby wydarzyć, proszę tylko o proste TAK albo NIE:)
Świetna odpowiedź. Chciałbym zobaczyć minę pytającego, jak zobaczy przyjęcie Sacka do klubu.
Obejrzałem i szkoda chłopa:/ Ci nowi raczej dużej roli nie odegrają. Czytając 'ostatecznie' w pierwszej chwili pomyślałem, że będzie posądzony o działanie na szkodę klubu a potem wyjdzie na jaw, że to nieprawda i zostanie przyjęty.
Jednak Hipis86 wszystko zepsuł. Dobrze się bawiłeś?
Chociaż w sumie jeden z nowych Prospectów pewnie będzie na pierwszym planie - znam kolesia z roli w 'The Wire';)
Jeden zostaje członkiem w czwartym sezonie. Który grał w The Wire, bo właśnie zacząłem oglądać?
EDT: Nieważne, już sobie znalazłem.
Ja pierdziele chłopie, na ch...j pytasz zamiast obejrzeć a potem pretensja. Ty jak rozpieszczony dzieciak szukający prezentów przed świetami, wie że trzeba zaczekać do świąt ale nie zobacze do szafy i potem wielkie rozczarowanie.
Przepraszam aifeme jeśli cokolwiek ''zepsułem'' ...Nie było to zamierzone ;] Co do pytania, to wydaje mi się że jest niewłaściwie zadane... ;] Ale wracając do tematu. Bardzo podobało mi się zdanie Clay-a to na temat Iraku i kuchni
Wyraźnie napisałem, że chcę odpowiedzi TAK lub NIE, bez rozwinięcia. Jak chcesz to dorabiaj sobie do tego filozofię, mam nadzieję że chociaż trochę obniżył się Twój poziom frustracji po napisaniu posta do mnie, bo naprawdę nie obchodzi mnie żółć trollowego pochodzenia.
Nie jestem trollem. Za to ty nie do końca mądrze pytania zadajesz, naprawdę nie lepiej było najpierw obejrzeć, chyba wiadomo że zadając takie pytanie trzeba mieć na uwadze podłość ludzi którzy zaspejlerują prędzej czy później.
Cóż, dzięki za troskę;D Naskakujesz również na ludzi, którzy oglądają trailery ?;)
Trailer nie ma w sobie takich perfidnych podpowiedzi. Często jest tak że trailer ma taki montaż że mówisz ale kozak film(odcinek) się szykuje, nakręcasz się, potem ogladasz i się zastanawiasz gdzie ten zajebisty film którego się spodziewałem po obejrzeniu trailera.
Widzę lukę w Twoim rozumowaniu - zadałem pytanie, na które odpowiedź była na poziomie trailera a nie streszczenia odcinka.
A ja widzę lukę w Twojej inteligencji skoro zadałeś pytanie na forum ufając że ludzie nie zaspojlerują Ci tego z czystej złości.
Obrażasz ludzi na necie nie znając ich, więc widzę, że jednak jesteś trollem:D I widzę, że jeśli ktoś by nie rzucił spojlerem zrobiłbyś to samo, byleby potwierdzić swoje poglądy na świat;)