Kto tłumaczy napisy do serialu? Sprawdzałem na hataku, ale oni w ogóle nie mają z tym nic wspólnego.
Trzeba przyznac , ze w tym sezonie napisy pojawiają sie wyjatkowo pózno. Zazwyczaj byly na drugi dzień. Co prawda oglądam sonsów nawet bez napisów bo nie moge wytrzymać, ale nie rozumiem dokładnie wszystkiego jak mówia tymi swoimi ochrypłymi głosami ;]
ja tez nie mogłam wytrzymać i wczoraj obejrzałam s05e2 i połowy nie zrozumiałam, a Chibsa to już w ogóle..........
Plis. W tym sezonie i tak są szybko ;) Rok temu były małe opóźnienia. Ale tłumacze robią to bo chcą,a nie muszą, więc żadnych pretensji nie można mieć ;)
A np. angielskie napisy wychodzą bardzo szybko, a z nimi już tak trudno się nie ogląda :P
Nie wiem, czy ktoś będzie jeszcze poprawiał napisy do S05E02, ale wypadałoby. Momentami gubi się treść (np. scena w burdelu, gdy Jax wyraża zainteresowanie biznesem).
Dzięki ;) Do tej pory w tym sezonie moje napisy są najpóźniej w czwartki, czyli na drugi dzień. Co do napisów do 5x2, to ktoś mnie ubiegł i te przeciętne napisy poszły w świat. Jeśli komuś zależy na moich, to odradzam korzystanie z napi-projekta i zarejestrowanie się na n24, gdzie są najbardziej aktualne wersje napisów i bieżące info na temat postępów w tłumaczeniu ;]
też polecam napisy24, tylko tam sprawdzam, mam nadzieję że za tydzień też będą w ten sam dzień:) dziękuje w imieniu korzystających i pozdrawiam
To przetłumacz szybciej sam.
Ściągasz za friko z neta serial, napisy robi też za friko pasjonat, więc ja bym nie marudził.