PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=479538}

Synowie Anarchii

Sons of Anarchy
2008 - 2014
8,1 60 tys. ocen
8,1 10 1 60229
7,7 13 krytyków
Synowie Anarchii
powrót do forum serialu Synowie Anarchii

kilka miesiecy temu zaczalem ogladac SoA i bylem zachwycony. Bardzo odpowiadal mi klimat
serialu i dwa sezony pochlonalem w tydzien. Jednak kilka pierwszych odcinkow 3 sezonu zabilo
mnie z nudow, cala fabula kreci sie wokol dziecka Jaxa.

Stad moje pytanie, czy warto serial ogladac dalej>?

maiev888

obejrzyj to się dowiesz :) nikt Ci nie powie czy akurat Tobie się spodobają ;) ja nie żałuje żadnej minuty którą spędziłem przy sons :)

ocenił(a) serial na 7
maiev888

Wiele osób uważa sezon 3 za najsłabszy, ale z najlepszym finałem i ja jestem gotów się pod tą opinią podpisać. Warto przebrnąć przez tych kilka nudniejszych odcinków, bo finał jest genialny i wszystko wynagradza. Za to sezony 4 i 5 to już moim zdaniem Sons w najlepszym wydaniu, więc jak najbardziej warto oglądać dalej.

ocenił(a) serial na 8
maiev888

Jak wyżej- trzeci sezon najsłabszy, ale z najlepszym finałem.

Natomiast 4 i 5 są świetne, ale zupełnie inne niż 1 i 2. Są brutalniejsze i mroczniejsze, co niekoniecznie musi się podobać, szczególnie jeśli pokochało się ten serial za motocyklowo-słoneczny klimat Kalifornii. Ale moim zdaniem to jedyna realna droga, którą mogła podążyć taka historia- robiąc w takim biznesie nie można całe życie beztrosko jeździć motocyklami i klepać się po plecach.

ocenił(a) serial na 9
Madoq

dzieki wielkie za odpowiedzi, czas na SoA ;D

maiev888

Widzę , że mamy takie same odczucia , ale na szczęście dobrzy ludzie już odpowiedzieli więc i ja biore się za kontynuowanie Sons'ów :)

ocenił(a) serial na 9
maiev888

Ja akurat skończyłem drugi sezon i ściągam trzeci. Serial miazga, żałuję że wcześniej się za to nie zabrałem. :)