Czy według was Opie jest przystojny? nie chodzi mi aktora w "realu" oczywiście, tylko o jego
wygląd itp w serialu.
Obiektywnie nie jest typem amanta i nie spełnia wymogów apollinskiego piekna urody męskiej, ale wygląd nie jest najważniejszy i rozumiem dlaczego sporo kobiet moze uznać go za pociągającego. Facet nie musi być "śliczny", wystarczy żeby miał to coś, Opie czasami to ma :P
Opie ma cos w sobie, a na to "cos" skladaja sie: glos, postura i mina zbitego psa. Tak, Opie to fajne ciacho.
O gustach się nie dyskutuję, aczkolwiek według mnie jest, bo wygląda jak wiking, a nie emo podlotek ; )
A owłosienie nie powinno chyba przeszkadzać, jeśli się o nie dba ; p
Pytanie tylko dla autora pytania: wyjaśnisz mi jaki jest sens zakładania tak koszmarnie idiotycznego wątku? :)
Jak na koszmarnie idiotyczny wątek, to mnie trochę dał do myślenia, bo sama się nad tym jakiś czas temu zastanawiałam. Opie jak dla mnie nie bardzo. Wolę facetów w typie Tiga :)
Sens? taki sam jak twoje pytanie które mi zadałeś, ciekawość :) Racja, pytanie samo w sobie bez większego sensu, co kobieta to inny gust, z racji tego ze Opie'go najbardziej polubiłem z tego serialu, i ze względu na jego nietypowy styl który zresztą mi się podoba zadałem to pytanie.
Nie wpisuje się w kanon wymuskanego lalusia i to się może laskom podobać.Na pewno nie jedna by na niego poleciała.
fuuu wyobraźcie sobie, że na tej okropnej brodzie zostają mu resztki jajecznicy, którą rano zjadł na śniadanie. ble!
Ja osobiście przez kilka sezonów nie mogłam oderwać od niego wzroku i wzdychałam jak się pojawiał na ekranie ;) Natomiast później, fakt że zdradził swoją świeżo poślubioną żonę, obniżył w moich oczach nie tylko ocenę jego postaci ale również fizyczności
Jest. Bardzo. I lepiej niech się nie goli, bo widziałam go bez brody i jest taki... Nieszczególny ;p
Oj tak, Opie jest bardzo przystojny. Klasyczny przystojniak z niego nie jest, ale ma coś w sobie. Uwielbiam jego głos, jego posturę i dobre serce. Po mimo tego, że robi wiele złych rzeczy, tak na prawdę jest bardzo dobrym człowiekiem i widać to w jego oczach. Niesamowicie mnie to pociąga i wzrusza. Do tego wzbudza poczucie bezpieczeństwa, dla mnie to też składa się na męski seksapil. Mężczyzna musi być mężczyzną, musi umieć działać twardą ręką, ale też okazywać czułość. To na prawdę przyciąga. ;)