Warto? :) wiem że to pytanie już było ale jednak pytak ;) mam ten serial juz jakis czas i jakos nie mogę się za niego zabrać.. Obejrzałem 1 odcinek i przestałem. Nie mowie ze był zły tylko jakoś nie mam przekonania. Jak się dalej ogląda to wciąga? Tak że nie mozna się doczekać na następny odcinek?:) z góry dzięki za odpowiedz
Tak i to nawet bardzo. Ja Ci powiem, że miałem podobnie. Przez pierwsze trzy, cztery odcinki naprawdę "przebrnąłem" na zasadzie "byle do przodu". Jednak końcówka pierwszego, a już na pewno początek drugiego, wciągną Cię maksymalnie. Obejrzałem wszystkie sezony w niecały miesiąc i naprawdę nie żałuję. Powiem więcej, nie mogę się doczekać września i kolejnej części przygód SoA.
Mam nadzieję, że satysfakcjonuje cię ta odpowiedź. A swoją droga nie wiem dlaczego tak mało osób odwiedza stronkę SoA i na dobrą sprawę, ciężko cokolwiek się o tym serialu dowiedzieć. :/
Zależy kto co lubi, ja podobnie kilka odcinków z nudów obejrzałem, teraz to chyba najlepszy serial dla mnie. Chociaż mam świadomośc jego wad, to mi zupełnie nie przeszkadzają. Największym plusem jest dla mnie klimat, muzyka i specyficzne zakończenia odcinków (często z genialną muzyką w tle)
Dokładnie, miałam to samo, pierwszy sezon - drewniany serial z głupawymi tekstami, milon razy shit, a potem w dwa tygodnie zrobiłam 6 sezonów. Bardzo dobry, tylko Breaking Bad mnie tak wciągnął jak SoA, nie mogę się doczekac na 7 sezon. Gorąco polecam, warto przebrnąc przez pierwsze odcinki.