PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=479538}

Synowie Anarchii

Sons of Anarchy
2008 - 2014
8,1 60 tys. ocen
8,1 10 1 60228
7,7 13 krytyków
Synowie Anarchii
powrót do forum serialu Synowie Anarchii

Wprawdzie trochę pierwszy odcinek mnie zawiódł i nie zaciekawił,obecnie jestem na etapie
kończenia drugiej serii i po prostu jestem zniecierpliwiona że nie mogę nigdzie wyłapać
kolejnych.Najlepszy jak do tej pory dla mnie był odcinek w drugiej serii bodajże 3 od
końca,prawie wszystko się w 11minut wyjaśniło i cała akcja poszła w inną
stronę.Uwielbiam ten film,żałuję tylko że żadna bardziej dostępna telewizja polska tego nie
puszcza.Brak mi już słów jak mam chwalić ten serial.Doskonała rola Katey Sagal,nie dziwię się ze dostała za nią nagrodę.No i jest Charlie-jest impreza.Gorąco polecam.

ocenił(a) serial na 8
nirvanka99

Z tego, co wiem kolejne odcinki są regularnie dodawane na iitv . info (bez spacji). Jeśli chodzi o "Synów" to nie ma żadnych braków, wszystkie odcinki do tej pory emitowane są dostępne (zwłaszcza, jeśli kończysz drugą serię - cała trzecia seria jest już wrzucona i regularnie są wrzucane kolejne odcinki z czwartego sezonu) z polskim lektorem albo napisami. :)

Monaco_filmweb

dzięki Monaco spróbuje tam poszukać.

ocenił(a) serial na 10
nirvanka99

ja tam się cieszę że nie jest ten serial aż tak popularny bo zrobiłby się na niego szał jak na pamiętniki wampirów :P oczywiście bez porównania SOA są 10000 razy lepsi :D