Ktos widział trailera z przyszłego 7 odcinka, wedlug trailera to chyba Juice powie Jaxowi jełopowi prawdę o śmierci Tary i to bedzie problemik :)
Trailer nie zawsze nakierowuje w dobrą stronę, ja bym poczekał z opiniami do wtorku, czy raczej środy, nie wiem gdzie oglądasz ;)
Jaką prawdę ? :D Prawdę, że Gemma ją zabiła a Juice pomógł zatuszować ? Czy może głębszą prawdę ? O tym, że Jax mógł ja uratować w każdej chwili. Gdyby odszedł z SOA lub pozwolił jej odejść Tara by żyła. Gdyby nie ściągnął Opie'go spowrotem to i on, i jego żona, i jego ojciec by żyli. Nie zrozumcie mnie źle, kocham Jaxa, ale z radością zobaczę jak umiera :).
Prawde taka, ze św Mikłaj jednak nie istnieje. Przeciez oczywiscie, ze chodzi o Tare.
Chciałbym bardzo by Juice powiedział Jaxowi prawde,ale co to zmieni? Myslisz,ze Jax uwierzu mu tak po prostu po tym jak Juice zdradzil klub a potem chcial wydac go Alvarezowi za przejazd do Mexico? I jeszcze te zeznania Gemmy ze to chinczycy zabili Tare i poza tym wszystkim w tej calej sytuacjji Jax mimo klamstw matki bardziej bedzie sklonny uwierzyc matce niz Juicowi. Jedno jest pewne Juice narazie nie zginie. Prawda wyjdzie na jaw bo Kurt na pewno nie skonczy serialu na tym ,ze abel bedzie chodzil do szkoly gemma i juice przezyje , klub rozwiaze problem z augustem i wszyscy beda zyli dlugo i szczesliwie. To jest i bedzie morze krwi. Ja mysle ,ze bedzie tak. Juice powie prawde Jaxowi. Wiadomo ,ze Jax jest bystry ,ale czasami zaslepiony przez proste emocje jak zemsta itp, ale bedzie o tym rozmyslal. Nero tez sie juz kapnal ze cos jest nie tak po tym jak gemma zareagowala na wiadomosc gdzie jest Juice(razem z Jaxem). Koniec koncow Unser do tego dojdzie i JAx bedzie mial dowody od Juica, nero i unsera i zabije Gemme. Juice wykona brudna robote dla klubu w kontaktach z augustem i tez zostanie zabity bo klub nie wybacza zdrad. Serial sie skonczy ,ze Jax zostanie z Wendy i beda wychowywac dzieciakow a Klub sie rozpadnie bo nie bedzie mial sensu istniec i to co chcial odwrocic John czyli ojciec Jaxa a potem sam Jax przynioslo odwrotny skutek zabijajac przy tym wiele nie winnych i winnych osob. Tak na prawde wszsytko zaczelo sie sypac od smierci Donny. Opie nie byl taki sam przez co Jax tez nie umial sie odnalesc. A jak juz Zabralko Opiego to Jax sie rozlecial emocjonalnie. Tara wiedziala co sie swieci i chciala jako jedyna temu zapobiec. Gemma ma kompleks familijny i jej ciagla gadka ,, for my family and this club'' mnie zawsze mdlila. Koniec koncow Klub zniszczyl kazdego. Jaxa, jego dzieci , jego rodzine, przyjaciol, miasto , i wiele nie winnych ludzi.
imo to nie klub jest tą destrukcyjną siłą, a patologia
ta najbardziej patologiczna przeszłość miała umrzeć wraz z Clayem. ale nie umarła ... bo jakiś niedobry robaczek (od lat ten sam) nadal toczył podleczony organizm ...
i do dziś (do siódmego sezonu :) nikt nie wie, w którym dokładnie miejscu robaczek działa, dlaczego działa i jak działa ...
A ja chciałbym zobaczyć Jaxa na Krześle elektrycznym. Zasłużył sobi, to morze krwi to przez jego ślepotę. Chyba lepiej, żeby nie wychowywał dzieciaków. Serial coraz bardziej infantylny. Jaxa nie zdziwiło nawet, że Juice przyjechał samochodem Gemmy, a raczej pominięto to.