PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=479538}

Synowie Anarchii

Sons of Anarchy
2008 - 2014
8,1 60 tys. ocen
8,1 10 1 60228
7,7 13 krytyków
Synowie Anarchii
powrót do forum serialu Synowie Anarchii

ma ktoś moze jakies informacje czy powstanie 5 sezon?

ocenił(a) serial na 10
bla321

W 4 sezonie miała zagrać postać Carmen, grana przez Debi Mazar. Skomentowano to tak: - Niestety postać Devi została wycięta przez czas. Nie mieliśmy wolnych minut w odcinkach, aby w pełni pokazać wątek jej postaci. Uwielbiam Debi i myślę, że byłaby fantastycznym dodatkiem do serialu. Mam nadzieję, że w przyszłych sezonach będę mógł ją wykorzystać.

Na podstawie tego można wnioskować, że może być wiele sezonów, ale zakładam, że to wszystko decyzja oglądalności 4sezonu. Jeśli oglądalność będzie wysoka, to na pewno opłaca się robić 5 sezon.

ashapola

dziekuje Ci bardzo za odpowiedz, ale mi sie humor na wieczor poprawil!;) bo juz mialam obawy, ze jax naprawde zostawi klub pod koniec tego sezonu i wszystko juz sie dalej posypie... no ale jak widac nie bedzie mu tak latwo odejsc;)

ocenił(a) serial na 8
bla321

Szczerze mówiąc, mam nadzieję że Jax w ogóle nie zostawi klubu. Sutter mnie naprawdę zaskakuje czasami, więc nie zdziwię się, gdy w tej kwestii też coś nagle się zmieni.

Madoq

tez mi sie wydaje, ze to jest malo prawdopodobne, bez niego to juz nie bedzie to samo i sutter na pewno duzo stracilby na tym

ocenił(a) serial na 8
bla321

Bez niego po prostu nie byłoby serialu, myślę że tak by się właśnie skończył.

Madoq

zgadzam sie z Tobą w 100%!:)

ocenił(a) serial na 8
bla321

Znaczy, nie wiem czy jasno się wyraziłem- wydaje mi się, że jeśli Sutter planuje zakończenie serialu, to zakończy go właśnie w ten sposób- odejściem Jaxa z SAMCRO.

Madoq

tak, jasno sie wyraziles

Madoq

dlatego pisalam wyzej, ze mam obawy co do 5 sezonu, bo jesli jax mialby odejsc pod koniec obecnego sezonu, to tym samym serial by sie zakonczyl.