PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=479538}

Synowie Anarchii

Sons of Anarchy
2008 - 2014
8,1 60 tys. ocen
8,1 10 1 60228
7,7 13 krytyków
Synowie Anarchii
powrót do forum serialu Synowie Anarchii

J/W. W ogóle mi się ten serial nie podoba. Co o nim sądzicie?

ocenił(a) serial na 8

Świetny, 9/10. Neeeeext.

ocenił(a) serial na 10

Uważam, że jesteś trollem

użytkownik usunięty
Carlos_

Jestem trollem, a co tam! : )

ocenił(a) serial na 8

Ma lepsze i gorsze momenty ale jest klimatyczny, oryginalny, ma świetne zakończenia sezonów i w S4 w końcu przestali się przytulać :D

ocenił(a) serial na 9

To dlaczego dałeś 6 (niezły)? Jakieś rozdwojenie jaźni czy zwykła skleroza?

użytkownik usunięty
saike

Więc dla Ciebie 6 gwiazdek to wysoka ocena? Nie dla mnie. Na sześc gwiazdek oceniam filmy, które mi sie nie podobały, a te filmy ocenione poniżej 6, to takie które uważam za dno i chłam. Synowie Anarchii do chłamu raczej nie należą.

ocenił(a) serial na 9

Oczywiście, że tak, 6 to dosyć wysoka ocena. Tak oceniam filmy, które podobały mi się (ale w miarę) ale znam dużo lepsze i słabsze od niego.
Nie rozumiem, z jednej strony piszesz, że jest nudny (czyli nieciekawy) i Ci się nie podoba by za chwilę określić go jako niezły. Jeżeli coś mnie nudzi w życiu nie powiem, że jest niezłe. Jedźmy dalej, jeżeli na przykład w ogóle nie podobają Ci się spodnie nie powiesz, że są niezłe...To tak jakby powiedzieć: to jabłko jest niesmaczne ale jest niezłe... Tak na marginesie "niezły" = "dość dobry".
Poza tym w skali 1-10 masz do wyboru min. jeszcze średni i ujdzie itd. wg mnie 4 (ujdzie) byłyby bardziej adekwatna do Twojej negatywnej wypowiedzi, stąd moje wcześniejsze pytanie.

Krótko: Nadal uważam, że Twoja wypowiedź jest nie spójna z oceną.

użytkownik usunięty
saike

Dobrze więc, żeby nie było więcej nieporozumień zmienię swoją ocenę do tego serialu. Mam nadzieję, żę Cię to ustatysfakcjonuje.

ocenił(a) serial na 9

Taaa satysfakcję mam jak cho....ra.
Hmmm to przejdźmy teraz do tej negatywnej wypowiedzi, może też zmienisz zdanie.... ;)
A tak poważnie, mi się serial podoba chociaż na początku jednak bardziej, stąd moja 9, dziś dałabym 7 max 8. Mimo wszystko jeden z lepszych seriali. Nie podoba Ci się ok, przyjęłam do wiadomości. Nie ma o czym dyskutować. Jak wcześniej powiedziano, inne gusta.
Pozdrawiam

Sądzę że masz po prostu inny gust. Jednym ten serial podpadnie,innym nie.Mi tam się podoba, mało jest serialów przedstawiających życie motocyklistów.

użytkownik usunięty
MilesQuaritch

Dokładnie.

Ja uważam że serial jest świetny. Z niego aż wylewa się zajebisty klimat. I ta muzyka....miód.

ocenił(a) serial na 10
Jaco80

Zgadzam się muzyka jest świetna i klimacik cały czas trzyma w lekkim napięciu :) dla mnie spoko serial jeden z lepszych jaki oglądałem. A jak innym nie pasuje to niech się przeżuci na "M jak Miłość" he he ;)

ocenił(a) serial na 10

Jeden z najlepszych seriali jaki wyprodukowano na tej nieszczęsnej planecie

ocenił(a) serial na 4

Ten serial wydaje mi się cholernie naiwny i dziecinny.

ocenił(a) serial na 9
ScarlettElvie

Ale konkretnie, dlaczego? Rozumiem, że serial oczywiście widziałeś chociaż Twojej wypowiedzi wynika co innego ("wydaje mi się" to nie to samo co "moim zdaniem"...)

ocenił(a) serial na 4
saike

Moim zdaniem serial jest cholernie naiwny i dziecinny. Bohaterowie z półświatka, a mięciutcy jak budyń. Dla zatarcia tego obrazu stosują cały wachlarz groźnych, a przez to śmiesznych min. Daje to efekt dość komiczny.

ocenił(a) serial na 9
ScarlettElvie

Mnie pasuje. Przez to, że z jednej strony gangsterka a z drugiej zwykłe ludzkie odruchy, emocje, bohaterowie są hmm...bardziej ludzcy, normalni? Serial inny, oryginalny, z pazurem i ma swój klimat. A muzyka? Rewelacja!

ps. nadal nie napisałaś czy obejrzałaś ten serial, chociaż pierwszy sezon, niech tam...kilka odcinków. Brak odpowiedzi to też odpowiedź.

ocenił(a) serial na 4
saike

Skoro zgodnie z sugestią zmieniłam "wydaje mi się" na "moim zdaniem" powinnaś to uznać za - "widziałam". Nie oceniam filmów, których nie obejrzałam - jaki byłby w tym sens?

Dołączam się do entuzjastów serialu. Wcześniej oglądałem The Walking Dead, który wydawał mi się dobrym serialem. W kilkumiesięcznej przerwie drugiego sezonu natknąłem się na Synów..., których 4 sezony -moim zdaniem- miażdżą wszelką konkurencję. SOA to zupełnie inna liga a poziom na jakim utrzymują się kolejne sezony jest niedościgniony dla konkurencji. Dziś obejrzałem nowe odcinki TWD i tylko cud sprawił, że przetrawiłem je do końca. Sons Of Anarchy to złoty strzał czystej adrenaliny, szczególnie gdy zrobi się co najmniej 200 minutowy maraton dowolnej serii. Pozytywnie ryje beret :)

ocenił(a) serial na 8

To nie oglądaj i nie wypisuj głupot jak Ci się nie podoba.Świetny serial 8/10.

użytkownik usunięty
maniu3200

Rozumiem, że jeżeli mi się podobał, to wszystko jest ok, a jeżeli mi się nie podobał, to już nie mam prawa wypowiedzieć swojej opinii na jego temat.? Dla Twojej wiadomości, to nie oglądam już tego serialu, więc ten komentarz był zbędny w tym wypadku.

ocenił(a) serial na 10

To ty jesteś nudny jak flaki z olejem, czego absolutnie nie można powiedzieć o tym znakomitym serialu.