PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=479538}

Synowie Anarchii

Sons of Anarchy
2008 - 2014
8,1 60 tys. ocen
8,1 10 1 60228
7,7 13 krytyków
Synowie Anarchii
powrót do forum serialu Synowie Anarchii

... po dwóch sezonach wystawiam taką opinię. W serialu nie ma nic dojrzałego, są płytkie
emocje, papierowe postaci, nudne i przewidywalne wydarzenia - nic .. serial dobry na sen.

Omnikoron

Jestem zdumiony twoją dogłębną oceną psychologii bohaterów i świata przedstawionego.

elbondo13

P.S
O co chodzi z tymi dziećmi to nie rozumiem.

ocenił(a) serial na 8
Omnikoron

To nie oglądaj czwartego sezonu, Jax ma tam już dwójkę dzieci, możesz nie wytrzymać tej nadmiernej dziecinady.

ocenił(a) serial na 6
Omnikoron

Poniekąd się zgadzam, aczkolwiek może bardziej niż dla dzieci, po prostu stanowi nieskomplikowaną rozrywkę dla chłopców. Mają to o czym każdy w sercu marzy, jeśli nawet boi się przyznać. Mnie najbardziej denerwuje niesamowita sztywność tego serialu, powaga i brak nawet małego przymrużenia oka do własnego dzieła. Efektem tego było to, że na przykład "dramatyczne" kłotnie Jaxa i Tary wywoływały u mnie tylko śmiech. (jedynie zakonczenie 3. sezonu mnie poruszyło).
Ale mimo tego, że postacie są napompowane i papierowe, lubię sobie obejrzeć, a ścieżka dźwiękowa jest fenomenalna.

homilka

O właśnie, nie dla dzieci ale dla chłopców.Z resztą się zgadzam i temu taką ocenę wystawiam serialowi.

ocenił(a) serial na 10
Omnikoron

Moja żona i jej przyjaciółki szaleją za tym serialem:) A i rzeczywiście, ścieżka dźwiękowa to mistrzostwo świata!
W samym filmie uwielbiam luz i rewelacyjne, prze inteligentne poczucie humoru. Relacje miedzy bohaterami czynią z tego serialu istne arcydzieło nie do podpie.... lenia!

ocenił(a) serial na 8
homilka

Hm, nie bardzo rozumiem. O ile jeszcze na to, że serial jest trochę dziecinny i jest odzwierciedleniem marzeń chłopców (skóra, motor, dziewczyny, Kalifornia i gnat za pasem) mogę się zgodzić, to sztywności i papierowych postaci za nic nie potrafię dostrzec.

ocenił(a) serial na 6
Madoq

Tara to szczyt wszystkiego natomiast ogolnej sztywności i braku dystansu to mało komu brakuje. Ja rozumiem, że klub jest dla Jaxa ważny, ale tatuaż na całe plecy i kamizelka nie wystarczy? Nie oczywiście, czapka SAMCRO dla dziecka, t-shirt SAMCRO, plakat SAMCRO, co się tylko da SAMCRO, nie zdziwiłabym się gdyby papier toaletowy miał robiony na zamówienie z wzorem SAMCRO. To jest sztywne :P

ocenił(a) serial na 8
homilka

To jest akurat normalne dla klubów motocyklowych. Logo wszędzie, gdzie się da, tatuaże, ubiór, motory, clubhousy, wszystko jest oznaczone ich barwami, logiem i nazwą.
Hells Angels napadli na Mongols MC w miejscu publicznym (w wyniki bójki zginęło kilka osób, z tego co pamiętam), tylko dlatego, że ci drudzy ośmielili się mieć na swoich kamizelkach naszywkę "California".