PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=479538}

Synowie Anarchii

Sons of Anarchy
2008 - 2014
8,1 60 tys. ocen
8,1 10 1 60229
7,7 13 krytyków
Synowie Anarchii
powrót do forum serialu Synowie Anarchii

Pomijając SAMCRO, któa przestępcza ekipa najbardziej wam podpasowała. Moje typy są takie:

1) Nordowie- biali nazistowscy rasiści z Charming, fajnie zagrał ten aktor odtwarzający role Darby'ego, ich przywódcy ( nie to żebym był jakimś naziolem, spoko:) )
2) Mayans- Majowie, spoko latynoska ekipa, chyba najwięksi rywale Sons, myślałem ze już nigdy się nie pogodzą.Pzywódca-Marcus Alvarez.
3)IRA- są trochę na wyrost w tym filmie, na doczepkę, ale spodobał mi sie epizod irlandzki w 3 sezonie.
4)Bastards- czarni motocykliści, przyjaciele SAMCRO
5) Nine's-Dziewiątki - również ok murzyńska ekipa, nigdy nie zdradzili Sons. Przywódca- LaRoy.
6) Triada- Chińczycy. Przywódca- Lin. Mogą być, ale jak większość Azjató-bez wyrazu.
7) Rosjanie- zobaczymy, dopiero sie pojawili.

SoA to taki mafijny galimatias, jak w grze GTA:)

A jakie są wasze typy?

MilesQuaritch

Ah, byli jeszcze Calaveras, podnózki:) Mayans, ale im każdy łomot spuszczał za masakrę dokonana na pogrzebie Pół-wora:)
Przywódca-Hector, zamordowany przez Jaxa.

ocenił(a) serial na 10
MilesQuaritch

Powinieneś pamiętać, jak skończył się wątek majów? za cholerę nie mogę sobie przypomnieć. Dzięki za odpowiedź

ocenił(a) serial na 8
varon

W jakim sensie skończył? Wydaje mi się, że ostatnia akcja z Majami to była ta w barze u Dziewiątek, ale Majowie dalej istnieją.

ocenił(a) serial na 10
Madoq

Skończył w sensie, że już ich nie ma w serialu, nie kontynuuje się juz historii z ich udziałem.

ocenił(a) serial na 8
MilesQuaritch

IRA na doczepkę? Przecież to oni zapewniają Sonsom ich główny dochód.
Warto dodać, że Nordowie już w sumie nie istnieją- Darby po pożarze Cara Cary skończył z biznesem, ekipa też mu się w sumie rozpadła.

ocenił(a) serial na 9
MilesQuaritch

Chętnie bym zobaczył sojusz SOA z Mayans przeciwko czarnoskórym, tym bardziej że lubie Emilio Rivera

MilesQuaritch

IRA to nie gang... to organizacja terrorystyczna!

ocenił(a) serial na 9
theonlykind

punkt widzenia jest zależny od punktu siedzenia. w ten sam sposób AK też byłoby organizacją terrorystyczną

mayka_og

Tak masz racje. Uściślijmy: IRA według Brytoli to organizacja terrorystyczna, a według Irlandczyków to tak jakby AK. Co nie zmienia faktu iż gangiem nie powinno ich się nazywać.

ocenił(a) serial na 8
theonlykind

Gangiem może nie, ale organizacją przestępczą jak najbardziej, w końcu Irish Kings handlują dziećmi i sprzedają broń Sonsom.