PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=479538}

Synowie Anarchii

Sons of Anarchy
2008 - 2014
8,1 60 tys. ocen
8,1 10 1 60228
7,7 13 krytyków
Synowie Anarchii
powrót do forum serialu Synowie Anarchii

http://www.youtube.com/watch?v=I90JT_yqJgg

Po ostatnim bardzo dobrym odcinku robi się coraz ciekawiej....

ocenił(a) serial na 9
JackTheRipper82

Juz niedługo kolejny odcinek :).

Ale dopóki go nie ma mam pytanie który to Lenny "The Pimp" na tym obrazku czy wogóle on jest na tych zdjęciach,pozatym fotka "Piney'a" rządzi.

http://img59.imageshack.us/img59/9506/img8237z.jpg

ocenił(a) serial na 10
JackTheRipper82

Który to Lenny tego Ci nie powiem, ale faktycznie Piney rządzi, Elvis też jest git :D Czy na ścianie czasem nie ma 2 zdjęć Opiego?

JackTheRipper82

Lenny jest pod Elvisem ;)

ocenił(a) serial na 9
marth192

Pod nim jest Otto a nie Lenny.

ocenił(a) serial na 9
JackTheRipper82

No i się porobiło w tym nowym odcinku,same kłopoty dla Son's,kartel,śmierć "Piney'a",Jax vs. Clay,do tego prokurator zaczął działać.Ciekawe co zrobi Otto,kurcze robi się coraz ciekawiej jak dla mnie.

JackTheRipper82

Mocny sezon nie powiem. Myślałam że już niczym nie mogą nas zaskoczyć, a tu proszę!
Gemma wie że to Clay ale ciekawe... raczej nikomu nie powie oprócz Wayne'a .. Tara na pewno się
domyśli ale czy powie Jaxowi?
A Chibs - moim zdaniem domyślił się wszystkiego odnośnie koki i Juice'a.

ocenił(a) serial na 7
JackTheRipper82

Clay musi zginąć, ale chciałbym, żeby najpierw pocierpiał. I to sporo ;) To samo tyczy się tego prokuratora. Juice jest pod ścianą i nie wiem co wykombinuje. Liczę na nawrócenie się szeryfa w przyszłości. Biorąc pod uwagę, że coraz bardziej brzydzi się tym, co się wyprawia, jest to całkiem możliwe.
Ten sezon pod względem fabularnym jest naprawdę świetny. Zaplątanie wątków chyba przerasta poprzednie sezony. Także oczekiwanie na kolejny odcinek jest u mnie o wiele większe niż poprzednio. Nie dziwne, że oglądalność idzie w górę ;)

ocenił(a) serial na 7
liquorstorez

Choć z drugiej strony, skoro będzie piąty sezon, Clay pewnie przeżyje. Bez niego w sumie nie wyobrażam sobie, co miałoby się tam dziać.

ocenił(a) serial na 10
JackTheRipper82

A jak się Wam wydaje, czy możliwa jest sytuacja w której SoA połączy się z Mayami i 9 by spróbować rozwalić kartel? Ciekawi mnie również jaka będzie odpowiedź Lobos Locos.

ocenił(a) serial na 9
bamok

"rozwalić kartel"? heh, chyba nie masz pojęcia o strukturze i sile kartelów narkotykowych .

ocenił(a) serial na 10
volt_84

To rozwalić to oczywiście miało być w cudzysłowiu. Doskonale sobie zdaję sprawę, ze potęgi kartel ( tych rzeczywistych, bo tych serialowych to niekoniecznie), ale już chociażby po tej akcji w magazynie widać było, że Meksykanie nie są super zorganizowani, a wyszkolenie wojskowe dużo nie dało i tamci uciekli, chociaż wydaje się być oczywistym, iż powinny odciąć im drogę ucieczki i rozwalić kierowców. Więc może scenarzyści chcą pokazać, że SERIALOWY kartel wcale nie jest niepokonany i można np. ich wypłoszyć z miasta. Być może zaangażują w to jakoś IRA.

bamok

ja uważam że IRA pojawi się na pewno. A czy jeszcze ktoś zginie... to jest pytanie!

ocenił(a) serial na 10
Jane_Mary20

Po tym odcinku robi się sporo napięcie. Jak wkurzy się syn Pineya po jego śmierci? Jak zachowa się Unser? Jakie będzie napięcie między Jaxem, a Clayem? Co z IRA? Co z kartelem? Idźmy dalej, co z Jucem? Co z obecnym szeryfem? Jax ewidentnie zaczyna byc ukazywany w świetle rozsądnego przywódcy. Po ostatnim odcinku myślę, że i kartel jest do obskoczenia. Czekamy na kolejny odcinek.

ocenił(a) serial na 9
ashapola

Narazie same pytanie,teraz czekamy na odpowiedzi :).Ja czekam na odcinek pt."Call of Duty" mam nadzieje że będzie jak w grze o tym samym tytule czyli pif-paf :).

JackTheRipper82

Call of duty? O żesz..... będzie krwawo..

ocenił(a) serial na 10
Jane_Mary20

Call of duty to po naszemu Powołanie, więc albo w roli głównej wystąpi któryś z szeryfów, albo Jax zacznie wypełniać testament J.T. i Piney'go.

bamok

albo oznacza wojnę. Nie oszukujmy się nie jest ciekawie.

ocenił(a) serial na 10
Jane_Mary20

To chyba oboje mieliśmy rację ;) na pewno Unser będzie jedno z gwiazd tego odcinka. A i wojna będzie z Lobos.

Jane_Mary20

na pewno zginie Gemma i połowa członków Sons

sever

jakby zgineła Gemma to nie oglądam kolejnego sezonu!
moim zdaniem wykluczyli w tym sezonie Tare. jest odsunieta na dalszy plan.
ona może być zagrożona..

ocenił(a) serial na 9
Jane_Mary20

Zgadzam się,jeśli Gemma zginie ten serial wiele by stracił.Prędzej zginie,choć też to byłaby wielka strata,Unser.