PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=479538}

Synowie Anarchii

Sons of Anarchy
2008 - 2014
8,1 60 tys. ocen
8,1 10 1 60228
7,7 13 krytyków
Synowie Anarchii
powrót do forum serialu Synowie Anarchii

Szkoda że dopiero teraz zacząłem to zauważać ale ostatni odcinek to wg. mnie ostre przegięcie.
Rozumiem jeszcze śmierć jednego dobrego ulubionego bohatera ale dwóch? Zarówno Tara jak i Eli dali się lubić. Tara robiła co najlepsze dla swoich dzieci, natomiast Eli co najlepsze dla miasta, bez żadnych zemst czy napadów złości. Teraz to dla Gemmy i Juice'a to dożywocie w izolatce to mało.

maslascher

...Bo bohaterowie powinni być nieśmiertelni a serial przewidywalny. Bardzo dobrze się stało.

ocenił(a) serial na 10
Jaco80

zgadzam się w 100%.

mi tam sie podoba, że tyle już osób uśmiercili. oczywiście skzoda mi było niektorych bohaterów ale przynajmniej cos sie dzieje.

ocenił(a) serial na 6
Jaco80

Nieprzewidywalny?? Przecież Jax jest nieśmiertelny a wątek Claya tyle już ciągnęli ,że przed ekranem tylko wypadało krzyczeć, "zabijcie go wreszcie"...Scenarzyści zabili tych których można było wytypować do śmierci, jeśli chodzi o Tare to wiadomo było co Gemma jedzie zrobić.

użytkownik usunięty
maslascher

Eli musiał umrzeć, bo chciał odejść z serialu, czy tam zaczyna inną produkcję.

ocenił(a) serial na 6

Z tego co wiem to śmierć Eli była ustawiona od samego początku przez reżysera.

ocenił(a) serial na 7
maslascher

Największą stratą dla serialu była śmierć Opiego.

ocenił(a) serial na 4
maslascher

Argh, nie ten temat. Ignorujcie mój post :D

ocenił(a) serial na 10
maslascher

Jestem dorosłym facetem , a ryczałem jak bóbr. Mimo iż ostatnie odcinki zmierzały w stronę ostatecznego rozwiązania sprawy Tary, to jednak to co się stało w finale po prostu zmiażdżyło i wypluło moją duszę. Tu jest jedna z piękniejszych "tributek'" do serialowych postaci https://www.youtube.com/watch?v=ez0nU2fagOQ , nawet jak to teraz oglądam to mam łzy w oczach. Ten odcinek zasługuje na miejsce w top 3 na piedestale chwały wśród najlepszych filmów ever.

ocenił(a) serial na 6
radzix84

Bardzo dobry tribute. Strasznie mi szkoda Jaxa i Tary

ocenił(a) serial na 6
maslascher

Bohaterowie giną adekwatnie do okoliczności i świata w którym żyją.

To świat rozgrywek przestępców a niewinni ludzie płacą za to cenę.