Mówiąc szczerze z początku nie interesował mnie ten serial. Przypadkiem obejrzałem trzeci odcinek, który bardzo mi się spodobał. Motocyklowy gang, rządzący się własnymi zasadami, żyjący na granicy prawa- to było nowe i ciekawe.Ukazane są historia każdego z członków klubu,trzymająca w napięciu akcja połączona z brutalnymi porachunkami- to spodobało mi się najbardziej. świetnie dobrana obsada, choć z początku miałem wątpliwości co do Katey Sagal... lecz się pomyliłem. W zasadzie mam gdzieś co inni myślą sobie o tym serialu, gdyż uważam, że jest to jeden z najlepszych seriali ostatnich lat, a mój ulubiony.
Po pierwszym sezonie chłonęłam wszelkie informacje o powstawaniu kolejnej serii i odliczałam dni. Obecnie jesteśmy już przy końcówce czwartego sezonu i jest on dla mnie niezmiennie interesujący. Bieżący sezon odkrywa zdecydowanie najmroczniejszą stronę Sonsów. Świetnie dobrani aktorzy, wliczając w to Katey Sagal, której zdecydowanie udało się uc iec od piętna Peggy Bundy ;) Chociaż w tej roli była równie dobra...
na iitv. info są online z napisami nie było jeszcze emisji w pl 4 sezonu więc nie ma z lektorem nigdzie ;) ;)
Lektor w ogóle jest do niczego w każdym filmie. Filmy/seriale tylko z dobrymi napisami.