PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=479538}

Synowie Anarchii

Sons of Anarchy
2008 - 2014
8,1 60 tys. ocen
8,1 10 1 60229
7,7 13 krytyków
Synowie Anarchii
powrót do forum serialu Synowie Anarchii

W tym sezonie to nastąpi. Bobby i Clay wyruchają Jaxa w dupę, ten nowy twarzowiec z brodą wyrucha Jaxa w dupę.....ogólnie prawie wszyscy go wydupczą. Na koniec tej serii zostanie prawdopodobnie zepchnięty ze stołka prezydenckiego i wyrzucony z SoA. Przegrany i upokorzony wyjedzie z Tarą i dziećmi z miasta. Ale oczywiście w 6 sezonie coś się stanie i wróci do Charming, żeby "posprzątać", a w ostatnim odcinku ostatniego (czyli 7) sezonu strzeli w końcu swojemu ojczymowi między oczy i nastąpi pokój. Taką obstawiam wersję wydarzeń.

ocenił(a) serial na 8
buldok_

Ja rozumiem, że bikersi lubią otwarcie okazywać swoje emocje, często się przytulają, klepią po plecach, czy dają buziaki, ale jestem prawie pewien, że żadnego "ruchania w dupę" nie będzie.

Madoq

Przecież nie chodziło mi o dosłowne "ruchanie w dupę". To była taka metafora. Masz jakieś brudne myśli.

ocenił(a) serial na 8
buldok_

Aha, to przepraszam. A tak na poważnie, to wątpię w taki rozwój wydarzeń. Jax może w końcu wyjedzie z miasta i opuści SAMCRO, ale to raczej na zakończenie serialu, nie wyobrażam sobie jakiegoś powrotu znikąd.

Madoq

Uważam, że Jax zbyt bardzo kocha klub, by go opuscic nawet jesli planuje to z Tarą.