Czy to kolejny serial z cyklu "jest seks, jest dobra ocena" ??
Nie, akurat seksu w tym serialu za dużo nie ma. Jest trochę strzelanki, ale też nie za dużo. Można powiedzieć, że serial ''przegadany'', ale w pozytywnym sensie. Poza tym muzyka naprawdę przednia.
Polecam.
ooo tak. Klimat to on ma, ale dość specyficzny. Jeśli kogoś nie jara klimat gangu - paczki zgranych ludzi, którzy ciągle się okłamują, to nie jest to serial dla niego. Ja polecam.
Do mniej więcej III sezonu godny polecenia 8/10.
IV sezon już zaczęli robić na siłę.
V sezon -10/10, absolutne dno i zero, totalny upadek i żenujący dowód braku pomysłów.
V dopiero się zaczął i już widać że planują jechać wyłącznie na kontrowersjach, w najbardziej żenującej i słabej formie. Wpisanie w google "dekapitacja kolejowa" dałoby podobny, acz mniej czasochłonny, efekt.
Był jeden odcinek, do tego całkiem mocny i sensowny, a ty już zdecydowałeś, że V sezon to dno?
Tak, już zdecydowałem że dno i nie planuje dalej oglądać.
[SPOILER]
Jeśli ktoś lubi oglądać "dzieła" scenarzystów dla których planem na przyciągnięcie widza jest pokazywanie palenia ludzi żywcem, nie bronie
[/spoiler]
ALe ja mam prawo i podstawę uważać że serial się stoczył, jakby walili scenami z Nekromantik to też krytykowalibyście że oceniam po jednym odcinku?
A tak, zapomniałbym.
hahaha, jaki Ganjitsu(?)