PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=479538}

Synowie Anarchii

Sons of Anarchy
2008 - 2014
8,1 60 tys. ocen
8,1 10 1 60353
7,6 15 krytyków
Synowie Anarchii
powrót do forum serialu Synowie Anarchii

Z sezonu na sezon coraz gorzej coraz wiecej zmian w aktorach a monotonnia pozostaje, 3 sezon dla mnie był pomyłką 4 sezon nawiązuje do śmierci JT bez sens.. widać że nie ma pomysłu na coś nowego handel kokainą w 4 sezonie i sypanie sie ekipy to dla mnie nic interesujacego w tym sezonie, nie wspominając o poszukiwaniu syna Jax'a.

holdus

Człowieku czy ty po prostu się nie czepiasz?? Jak dla mnie serial jest dobry, do tej pory bardziej podobał mi się tylko The Shield który gorąco Tobie polecam. Pozdrawiam.

ocenił(a) serial na 8
holdus

Czemu bez sensu? Serial cały czas dąży do konfliktu Jaxa z Clayem. Ale jeśli dla ciebie sypanie się SAMCRO jest nieciekawe, to nie rozumiem, czego oczekujesz
I nie wiem, gdzie widzisz ten brak pomysłów. Wejście w handel prochami to wyraźne odejście od zasad klubu, do tego wyraźna schizma. To jest raczej coś nowego.

ocenił(a) serial na 8
Madoq

akurat bezsensu byloby gdyby nagle ten warek smierci JT porzucono , nie po to podsycali ciekawosc w poprzednich sezonach aby tego w koncu nie wyjasnic , wiec dla mnie to normalna kolej rzeczy i wole " brak pomyslu" i handel dragami niz wlasnie takie wymyslanie jak w 3 sezonie , ratowanie dziecka itp , to jednak serial o gangu wiec podoba mi sie powrot do tej przestepczosci

jedyne co moze mi sie srednio podoba to chec odejscia Jaxa ale zapewne tak szybko nie odejdzie ( tutaj moga sie rozne rzeczy wydarzyc wlacznie ze smiercia Tary) za to cala reszta zdecydowanie na plus w stosunku do poprzedniego sezonu przepelnionego miloscia , znowu widac ze Clay jest bezwgledny, do tego urosly mu jaja ( wreszcie ustawil troche Gemme bo za bardzo sie panoszyla w 3 sezonie) zaczynaja znowu zarabiac , kombinowac , klamac ( oklamanie Otto na ten przyklad)