czy gdzies w telewizji jest moze ,wiadomo coś więcej o nim.
najprościej pobrać z sieci http://www.torrentreactor.net/torrents/5511199/Sons-of-Anarchy-Season-1-to-4 całość w około 2 godz
aha dzieki,a wiecie moz ejak ten film sie nazywa ,Kobieta została zgwałcona ,to chyba była pisarka,,z miasta chciała na wies jakąs pojechac w skupieniu dokaczyc książke i została prrzez 3 gości bzyknieta? pożniej zaczeła sie mśćic na nich ? ten film chyba też byl na Pulsie kiedys.
wg mnie film bardzo przeciętny, kiepska kontynuacja, bardziej przypomina parodię niż porządny sequel. Czaruś trochę ratuje sytuację ale na tym koniec plusów.
aha to troche mnie negatywnie zainspirowała abyw danej chwili nie oglądac ,zaczekam do zimy:) a znasz jakies fajne filmy akcja,trilery,sensacje ,horrory z 2011 w miare fajne?
Kill List, I Saw the Devil, Unknown, Tinker, Tailor, Solider, Spy, Kill the Irishman, Drive, Girl with the Dragon Tattoo, The Debt
widać znasz sie na filmach,ciekawe filmy,dobry z ciebie filmwobiec,Ujrzałem diabła kojarzysz czy jest juz z lektorem i czy dostepny do obejrzenia,śćiągnięcia.
http://isohunt.com/torrent_details/335085133/i+saw+the+devil?tab=summary dobra jakość, napisy ściągniesz przez NP, Wersja z lektorem jest dostępna na kilku portalach, niestety nie za darmo. Pozdr:)
Zonbi asu znalazłem ten film na filmwebie z cenzura jest? poza tym nic wiecej nie wiadomo co gdzie i jak czy da sie pobrac ,a niby to jakis ciekawy zwiatun..polecam zobaczyc?
nie przepadam za japońskimi "dziełami"..to wygląda mi na niezłe gó**o, pewnie znajdziesz na filestube.com
no własnie niekiedy gówno jest ąz tak głupie że az śmieszne hehe dlatego czasami lepsze takie coś jak polskie komedie...
wielka szkoda ze orócz Amerykanskich filmów nikt sie nie interesuje zachodnimi produkcjami,Slowacy moze kreca fajne filmy,niemcy czasami nakreca fajne filmy o włoskich produkcjach nie mówie tam kryzys chyba wiekszy jak u nas Lipa,a Francuskie kino godne obejrzena.
co do francuskiego kina, zgodzę się, masz na mysli jakies konkretne pozycje? u mnie w czołówce "Basen" i "The City of Lost Children"