PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=479538}

Synowie Anarchii

Sons of Anarchy
2008 - 2014
8,1 60 tys. ocen
8,1 10 1 60149
7,7 13 krytyków
Synowie Anarchii
powrót do forum serialu Synowie Anarchii

czy gdzies w telewizji jest moze ,wiadomo coś więcej o nim.

xxxfilmen

najprościej pobrać z sieci http://www.torrentreactor.net/torrents/5511199/Sons-of-Anarchy-Season-1-to-4 całość w około 2 godz

ocenił(a) serial na 9
kingagutkowska

na cho'iku jest z lektorem i napisami

czarnawm

aha dzieki,a wiecie moz ejak ten film sie nazywa ,Kobieta została zgwałcona ,to chyba była pisarka,,z miasta chciała na wies jakąs pojechac w skupieniu dokaczyc książke i została prrzez 3 gości bzyknieta? pożniej zaczeła sie mśćic na nich ? ten film chyba też byl na Pulsie kiedys.

xxxfilmen

"I Spit on Your Grave"

kingagutkowska

Hej dzieki no tak to ten film;] a film sztos 2 naprawde jest slaby ,gniot nie warto oglądać?

xxxfilmen

wg mnie film bardzo przeciętny, kiepska kontynuacja, bardziej przypomina parodię niż porządny sequel. Czaruś trochę ratuje sytuację ale na tym koniec plusów.

kingagutkowska

aha to troche mnie negatywnie zainspirowała abyw danej chwili nie oglądac ,zaczekam do zimy:) a znasz jakies fajne filmy akcja,trilery,sensacje ,horrory z 2011 w miare fajne?

xxxfilmen

Kill List, I Saw the Devil, Unknown, Tinker, Tailor, Solider, Spy, Kill the Irishman, Drive, Girl with the Dragon Tattoo, The Debt

kingagutkowska

widać znasz sie na filmach,ciekawe filmy,dobry z ciebie filmwobiec,Ujrzałem diabła kojarzysz czy jest juz z lektorem i czy dostepny do obejrzenia,śćiągnięcia.

xxxfilmen

http://isohunt.com/torrent_details/335085133/i+saw+the+devil?tab=summary dobra jakość, napisy ściągniesz przez NP, Wersja z lektorem jest dostępna na kilku portalach, niestety nie za darmo. Pozdr:)

kingagutkowska

Zonbi asu znalazłem ten film na filmwebie z cenzura jest? poza tym nic wiecej nie wiadomo co gdzie i jak czy da sie pobrac ,a niby to jakis ciekawy zwiatun..polecam zobaczyc?

xxxfilmen

nie przepadam za japońskimi "dziełami"..to wygląda mi na niezłe gó**o, pewnie znajdziesz na filestube.com

kingagutkowska

no własnie niekiedy gówno jest ąz tak głupie że az śmieszne hehe dlatego czasami lepsze takie coś jak polskie komedie...

xxxfilmen

no własnie tam jest po angielsku a zapewne cza sie logowac....

xxxfilmen

trzeba sie zarejestrowac, z tym że masz 14 dni trial version, korzystasz z serwisu za darmo

kingagutkowska

a to lipa szkoda nawet sie w to bawic....Hodinu nevíš a ten film wiesz moze skad go mozna pobrac?

xxxfilmen

tego typu filmów w sieci raczej nie znajdziesz, chyba,że na płatnym portalu

kingagutkowska

wielka szkoda ze orócz Amerykanskich filmów nikt sie nie interesuje zachodnimi produkcjami,Slowacy moze kreca fajne filmy,niemcy czasami nakreca fajne filmy o włoskich produkcjach nie mówie tam kryzys chyba wiekszy jak u nas Lipa,a Francuskie kino godne obejrzena.

xxxfilmen

co do francuskiego kina, zgodzę się, masz na mysli jakies konkretne pozycje? u mnie w czołówce "Basen" i "The City of Lost Children"

ocenił(a) serial na 8
xxxfilmen

serialeonline

Baxik28

Od 10 lipca 4sezon na Fox