podobno ma być 7 sezonów. ja stawiam na to że Jax na koniec zginie i w ogóle cały klub rozjebią. ta przygoda nie może się dobrze skończyć. zawsze wygrywać przecież nie mogą
ja słyszałem że mają kontynuować serial dopuki bedzie sie dało nawet gdyby zgineła obecna ekipa(dla mnie bylo by to troche dziwne) pozatym serial jest fenomenalny i ma dużą oglądalność jest popularny mysle ze nie skończą na 7 sezonach, a jednoczesnie mam taka nadzieje, może rzeczywiście pospieszyli sie z przejsciem na wiazanie sie w coraz to wieksze przestepstwa i grupy ale Kurt Sutter do tej pory robi super scenariusz do tego serialu i mysle ze dalej tez da rade. bo w wielu wypadkach przy 4 sezonie serial robi sie powoli beznadziejny w Sons jest wciaz ciekawy, własnie obejrzałem 1 epizon 5 sezonu i musze przyznac ze chcialbym zeby odrazu wydawali całe sezony bo aż jestem głodny wiedzy tego co bedzie dalej.
Dlaczego nie może się dobrze skończyć? Znaczy, wiadomo, dużo krwi jeszcze zostanie przelane i sporo osób pewnie zginie, ale sam klub może przetrwać i dalej prowadzić swoją działalność, przecież wiele organizacji przestępczych działa bez większych problemów.
ja tylko mówie że chcą kontynuować serial puki to bedzie mozliwe(z tego co słyszałem) mam nadzieje że nie skończy się na 7 sezonach;/ bo naprawde serial ma ikre i jest oryginalny bo nie słyszalem o serialu o tej tematyce filmy i owszem ale nie seriale zwłaszcza takie które dobrze się zapowiadają i są w miare realistyczne, pozatym tak jak wspomnialaś/eś madoq jeśli klub przetrwa to czy samo to nie ciągnie do następnych sezonów>?? nawet gdyby wszyscy zgineli a klub by przetrwał to zawsze jakas podtawa (Tak jak wspomniałem wcześniej) do kontynuowania serialu pomipo śmierci pozostałych bohaterów
poza tym serial cieszy się dużą popularnością nawet w polsce pomimo tego że mało kto wcześniej słyszał o MC więc myśle że nawet po śmierci wszystkich dało by się to kontynuować tylko wszystko zależy od tego jakby to było rozegrane, a nawet jesli by się końcyzło na 7 sezonach to myśle że bedzie tak że Jax odejdzie z klubu żeby uchronić swoich synów przed tym losem przed którym chciał go uchronić J.T i bedzie z tarą i dzieciakami napewno nie zginie jak to założył Untitled_Gangster_Reboot a odnosząc się jeszcze do jego posta, uważam że mogą zawsze wygrywać ponieważ w stanach prawo jest surowe ale jeszcze bardziej dziurawe niż nasz polskie.
przykre jest to że jeden z zaprzysięgłych członków SAMCRO czyli otto okazał się szczurem ;/
źródło Hatak: Jakiś czas po premierze stacja FX zamówiła 5. sezon. Jednak twórca liczy, że jego serial dotrwa do 7 sezonów: - Mamy nadzieję, że opowiemy zaplanowaną historię w siedmiu sezonach. Dowiadujemy się, że Sutter wciąż planuje zrealizować prequel, gdy serial pierwotny zakończy swoją emisję. Jego wizja na prequel wydaje się ciekawa, gdyż według niego nie ma być to kontynuacja, ani kolejna wersja "Synów Anarchii". Widzi to jako kompletnie nowy serial, który skupi się bardziej na politycznych i społecznych elementach.