PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=479538}

Synowie Anarchii

Sons of Anarchy
2008 - 2014
8,1 60 tys. ocen
8,1 10 1 60229
7,7 13 krytyków
Synowie Anarchii
powrót do forum serialu Synowie Anarchii

zastanawiam się czy nie obejrzeć 6 sezonu tylko czy konieczne jest oglądanie wcześniejszych odcinkow/sezonow czy polape się od 6 sezonu?

ocenił(a) serial na 7
grzechuhtc

według mnie bez sensu jest zaczynać oglądanie jakiegokolwiek serialu od najnowszego sezonu. myślę, że ten serial jest na tyle dobry, że nie zawiedziesz się, jeżeli obejrzysz go od początku. :) dzięki temu będziesz miał świadomość, jak zmienili się bohaterowie na przestrzeni czasu oraz będziesz wiedział o co chodzi w wątkach, które czasami są "odgrzewane".

ocenił(a) serial na 6
grzechuhtc

nie połapiesz sie od 6 sezonu. sam 6 sezon bez sensu . zwłąszcza ze poprzednie dwa byly lepsze. 5 i 4.

Lunasol

no ok wiec zaczne od 1 sezonu

ocenił(a) serial na 8
grzechuhtc

A jak myślisz głąbie? :D Sry za głąba ale naprawdę głupie pytanie

ocenił(a) serial na 10
grzechuhtc

Oglądaj od początku!! Poprzednie sezony są o wiele lepsze!!

ocenił(a) serial na 7
grzechuhtc

Ale jesteś model. Chcesz oglądać serial "inwitro"? To tak jakby powić potomka bez uprzedniej jakże przyjemnej kopulacji...

krzeszol

obejrzałem 2 odcinki i do mnie nie trafia ten serial niestety ale moja kobiete wciagnal wiec pozostaje jako dodatkowy do oglądania we dwoje w wolnych chwilach a sam biore się za inny sprawdze początkowy odcinek rubiconu może się spodoba po bardzo dobrej utopii

ocenił(a) serial na 10
grzechuhtc

a co wybrałeś??:)

ocenił(a) serial na 7
grzechuhtc

hahah u mnie jest to samo, mnie stasznie wciągnął ten serial, nie ma co się dziwić, bo jest tu wszystko co mnie kręci ;> niegrzeczni mężczyźni, Kalifornia, dobra muzyka, tatuaże, motocykle, seks... Ale mojemu męzczyźnie nie podoba się wcale.... musze oglądac sama... :)

ocenił(a) serial na 7
hiss

Twój mężczyzna nie ma gustu.

ocenił(a) serial na 7
hamm3rfall

widzę, że przynajmniej ty masz.... misto boga i wszystko za życie w ulubionych :)