co to za problem obejrzeć 2-3 odcinki i dopiero wtedy zdecydować czy warto? ja ze swojej strony mogę powiedzieć, że warto, jeden z nielicznych seriali, które mimo trochę gorszych sezonów (w tym wypadku wg mnie 2 i 4) cały czas są dobre... ale kto inny powie Ci, że serial jest beznadziejny, więc po co kierować się czyimiś opiniami skoro można samemu ocenić ;)
na poczatku obejrzalam chyba 1-2 odcinki i odstawilam ten serial. po krotkim czasie jednak wrocilam i nie zaluje, u mnie obecnie na 2 miejscu, moze kiedys ulegnie zmianie. na pierwszym oczywiscie BB. polecam
Zdecydowaie Polecam fakt jak poprzedniczka pierwsze odcinki przebrniesz to dalej poleci i jest wciagający u mnie numer jeden tuż za nim zagubieni nie jest zbyt popularny jak inne ale jest super obejrzysz i jak wpadnie Ci w gust to z chęcią bedziesz czekała na kolejne
Generalnie to chodzi mi głównie czy w tym serialu jest dużo realizmu : bójki,krew itp tak jak w serialach z najwyższej półki .Czy są elementy zaskoczenia czy to jest bardziej taka obyczajówka ?
Obejrzalem trzy sezony i musze przyznac ze bardzo przypadl mi do gustu. Co do realizmu to wszystko ok. Serial ma bardzo fajny klimat, swietna muzykę i sa momenty w których całkowicie zaskakuje. Momenty obyczajowe tez sie czasem trafiaja ale to jak wszedzie (nawet w slawnym BB Skyler meczyla jak cholera).
Po trzech sezonach moge powiedziec ze plusami sa: ciekawa akcja, klimat serialu, muzyka, kazdy z bohaterow wywoluje inne emocje i poprostu wciaga.
Minusy to: caly czas sie obsciskuja (niby klub to rodzina ale mogli by czasem przystopowac)
moim zdaniem 8/10 (po trzech sezonach)
sa elementy zaskoczenia, nie jest nudny. obyczajowka jest czasami. sporo krwi i bojek wiadomo. dialogi nie jakies gornolotne. fajny klimat ogolnie. tyle powiem, coby nie spojlerowac ani troche, polecam
Również polecam :) Ja co prawda zabrałem się dopiero za ten serial gdy był na 4sezonie ale szybko nadrobiłem zaległości i nie żałuje minut spędzonych na tym dziele :) Jak dla mnie super klimat, czasami irytujący ale na to można przymknąć oko.
Świetny serial. Na początku się zastawiałem czy będzie mi się to podobać, myślałem że cały czas jakieś bijatyki i rozboje będą a jednak pozytywnie się zdziwiłem ,bo fabuła jest bardzo ciekawa i wielowątkowa. Brakuję mi troszkę więcej ujęć z podróży na motocyklach. Gdyby ktoś znał jakiś serial w którym często/gęsto biorą udział motocykle niech da znać.