PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=479538}

Synowie Anarchii

Sons of Anarchy
2008 - 2014
8,1 60 tys. ocen
8,1 10 1 60353
7,6 15 krytyków
Synowie Anarchii
powrót do forum serialu Synowie Anarchii

po s6e13 może być naprawdę ciekawie

ocenił(a) serial na 10
jaga_5

Ciężko przewidzieć co tam nam zaserwuje Kurt ;) Wygląda na to że 7 sezon będzie pokazywał tą wojnę żółci/brązowi vs czarni/biali i stanie się to głównym motywem .Możliwe że SAMCRO nie będzie miało wyboru i żeby zakończyć jatkę będą musieli znowu przejąć handel bronią .
Ciekawe też jakie pobudki będą kierowały teraz Jaxem bo od niego będzie wszystko zależało .

ocenił(a) serial na 7
Lunatyk_filmweb

ten serial ma tyle wspolnego z realnoscia co niedziwec srajacy do klopa. Juz taka sieczke zaczeli robic, ze to przechodzi pojecie ludzkie.
Ten serial to czyste sci-fi :)

ocenił(a) serial na 8
jaga_5

Jedno jest pewne... będzie dramatyczne.Szczerzę mówiąc nie wyobrażam sobie innej możliwości, zwłaszcza po ostatnim odcinku VI sezonu.
Jax, Gemma, Juice, Chibs - śmierć.
Bobby, Tig, Nero - pierdel a biedne dzieciaczki Tellera, dom dziecka :(

jaga_5

Gemma idzie do piachu po tym jak Jax dowie się, że to ona zabiła Tare.

Samcro wybite prawie do końca po wojnie z chłopakami o wszystkich odcieniach skóry.

Na koniec Jax odjeżdża na motorze w kierunku zachodzącego słońca, gdyż zdał sobie sprawę, że tylko w ten sposób może ocalić swoje dzieci.
Ewentualnie pozoruje własną śmierć i zatrudnia się jako drwal i z sentymentem patrzy na miejscowych dzieciaków zasuwających na skuterach ;)

użytkownik usunięty
marcin261287

Jako drwal....śmierć już lepsza niż zakończenie w stylu Dextera ;D, czyli jak zniszczyć dobry serial beznadziejnym zakończeniem;).
Serial ten raczej nigdy optymizmem nie emanował, zakładam najgorsze i wydaje mi się że takie coś właśnie otrzymamy, wcale sie nie zdziwie jak dzieciaczki Jaxa zaginą w akcji..to nie Pełna Chata żeby wykluczyć taki obrót spraw.
Pozdrawiam!

ocenił(a) serial na 10
jaga_5

Gemma zginie lub skończy jako samotna, nieszczęśliwa wariatka, już bez makijażu i odważnych ciuchów, a bardziej jako nawiedzona,zapuszczona babinka. Nie wykluczam samobójstwa.
Jax zginie lub porzuci klub i swoje dotychczasowe życie, być może dla synów, po jakieś większej katastrofie. Może też być tak że po śmierci Tary załamie się i jako przywódca będzie podejmował złe decyzje a inni odsuną go od klubu.
Juice do piachu, Chibs do piachu/więzienia lub porzuci klub ze względu na nieporozumienia z Jaxem/śmierć Juica, który był mu bliski. Może przerzuci się na inny oddział np SAMBEL lub dołączy do nomadów.
Bobby i Tig pewnie trafią za kraty, Nero może zginąć ze względy na to że Gemma go kocha, a Gemmie się dostanie po tyłku.

SAMCRO raczej przestanie istnieć, członkowie zginą, trafią za kraty lub trafią do innych oddziałów/nomadów.

Generalnie będziemy się denerwować i wylewać łzy bo czuję że nic dobrego w tym sezonie się nie wydarzy. Z radością oglądam stare odcinki kiedy SAMCRO wychodzili z każdego bagna, np załatwienie agentki Stahl i pełne humoru akcje.

ocenił(a) serial na 9
Indis21

Mam nadzieję, że nie schrzanią tego serialu happy endem. Mam nadzieję, że Kurt nie wpadnie na taki pomysł:) Obstawiam, że Gemma zginie jakaś straszną śmiercią, dzieciaki Jax'a też. Jax przeżyje, ale klub nie przetrwa. No zobaczymy:)

ocenił(a) serial na 10
jaga_5

Po finałowym odcinku ostatniego sezonu dochodziłam do równowagi emocjonalnej 1,5 tygodnia i mam nadzieję,że ostateczne zakończenie SoA będzie równie mocne