PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=479538}

Synowie Anarchii

Sons of Anarchy
2008 - 2014
8,1 61 tys. ocen
8,1 10 1 60573
7,6 15 krytyków
Synowie Anarchii
powrót do forum serialu Synowie Anarchii

moim skromnym zdaniem
Tig- amoralny zbok
Juice- informatyk idiota
Hale- jedyny prawożądny
można by się rozpisywać ale mi się nie chce więc tylko tyle że są bardzo charakterystycznymi postaciami w dodatku świetnie zagrani (imo).

ocenił(a) serial na 8
zelaznyknur

Większość postaci w serialu bardzo mi pasuje, jeśli mam być szczery, ale na podium ustawiłbym Tiga (za wszystkie jego odjazdy i osobowość), Chibsa (może mam słabość do szkotów i irlandczyków, a może to po prostu strasznie sympatyczna postać) i Unsera (miałem wątpliwości, czy zaakceptuję tego aktora w roli innej niż Charliego Uttera z Deadwood, ale spisał się znakomicie).

Nie leży mi trochę Gemma i mam pewne wątpliwości co do Juice'a - coś mi w tych postaciach zwyczajnie nie gra. Nie lubię też Hale'a, ale tu akurat muszę przyznać, że aktor spisuje się znakomicie.

nietzen

Jestem DOPIERO w połowie 1sezonu, ale jeśli chodzi o mnie, to do najlepszych postaci zaliczam:
''Opie-go''
"Jax-a"
"Bobby-ego"

zelaznyknur

A jak dla mnie Gemma jest chyba najlepszą, najbarwniejszą postacią Clay też jest całkiem spoko. Chibs'a lubię za jego akcent - i jak to napisał @nietzen - jest sympatyczny. ^^
Wkurzała mnie Tara zawsze, ale się rozkręciła odrobinkę. A ogólnie najbardziej irytuje mnie chód Jax'a! I jego białe butki! Agrhhh.

ocenił(a) serial na 10
endover92

Juice i Jax

ocenił(a) serial na 8
G3r

Ogladalem wszystkie sezony + s04e01 i ciagle Chibs jest najlepsza postacia dla mnie

selstei

Unser to gośc numero uno w tym serialu. Kolejna genialna postac to Bobby, jego wykonanie Hava nagila w stylu Elvisa... bezcenne. Zobaczymy co pokaze nowy asystent prokuratora.

ocenił(a) serial na 10
zelaznyknur

chwila, przepraszam jak się czepiam, ale zakładasz temat, w którym chcesz się wypowiedzieć i chcesz aby inni go pociągnęli i piszesz: "nie chce mi się pisać" ? Trochę to fuszerka z Twojej strony. pozdro.

DeanFord

pozdro:) nie chciało mi się rozpisywać odnośnie tego PIERWSZEGO postu... masz rację, czepiasz się:). nie prosiłem nikogo aby "ciągnęli" (wiem szczeniackie) dalej ten temat za mnie. jak się moderatorowi znudzi czy coś to niech go wyj%^*& w ch$%
pozdro.
ps. ale dzięki tobie (i pierwszemu odcinkowi 4 serii) przypomniałem sobie o tym temacie. co nie zmienia faktu, że się czepiasz.

zelaznyknur

Chibs - kocham tego Irlandczyka:)

zelaznyknur

wracając do tematu to racja Chibs naprawdę daję radę chociaż w tym trzecim sezonie jeszcze bardziej na nim powinna się skupić akcja... jestem ostatnio na bieżąco i niestety muszę stwierdzić że trochę czuję się zawiedziony. Jenna po zajebistym występie w drugim sezonie robi się chaotyczna moim zdaniem, a jej syn coraz bardziej jest irytujący. moim zdaniem to jest moim kandydatem na serialowego hipokrytę numer jeden. oczywiście moi ulubieńcy bez zmian :) oczywiście bez Hale'a:(

ocenił(a) serial na 8
zelaznyknur

Kim jest Jenna?
Chibs jest Szkotem, swoją drogą, nie Irlandczykiem.

Madoq

to jest Dżemma tylko że przez J... -_-'

ocenił(a) serial na 8
zelaznyknur

Aha. To nie wiem czemu zmieniłeś m na n.

Madoq

och dobra... jeśli można by było edytować posty to bym zaraz poprawił te rażące błędy... spox man?

ocenił(a) serial na 8
zelaznyknur

Spox luz, yo ziom.

ocenił(a) serial na 10
zelaznyknur

Opie i Chibs

fatbear1987tst

albo mi się wydaję albo pokazują w tym serialu Opiego tak jakby miał swoje dzieciaki zupełnie gdzieś... nie podoba mi się on przez to... chociaż z drugiej strony teraz wygląda trochę jak zakk wylde;)

ocenił(a) serial na 9
zelaznyknur

Po obejrzeniu wszystkich odcinków bez wątpienia Filip "Chibs" Telford zajebisty skubaniec,nie chce psuć komuś zabawy więc nie napisze o co mi chodzi ale jedna scena z jego udziałem aż wywołała u mnie dreszcze dla mnie jest to chyba najlepsza scena jak narazie w Son of Anarchy,ci co oglądali trzeci sezon wiedzą o co mi chodzi :).No i jeszcze lubie Happy'ego choć za dużo go nie ma ale jego głos jest mistrzowski.

ocenił(a) serial na 8
bla321

Clay!

zelaznyknur

Moim zdaniem znakomicie dobrani aktorzy do swoich ról, wszyscy pasują jak ulał do swoich zadań. Nie mam co wymieniać pojedynczych postaci - all are the best :)

ocenił(a) serial na 8
kohorta

Ja żałuję tylko, że nie skupiają się na poszczególnych postaciach- jeśli chodzi o życie poza klubowe, to uwzględniony jest tylko Clay, Jax i Ope. O reszcie nawet nie wiemy, gdzie mieszkają. Trochę tam wiemy jeszcze o Bobbym i Chibsie. Nie chodzi mi o to, żeby nagle stali się pierwszoplanowymi postaciami, ale żeby pokazać trochę więcej.