PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=479538}

Synowie Anarchii

Sons of Anarchy
2008 - 2014
8,1 60 tys. ocen
8,1 10 1 60201
7,7 13 krytyków
Synowie Anarchii
powrót do forum serialu Synowie Anarchii

Gdzieś wyczytałem że w planach jest kolejny sezon 6 a na 7 producenci chcieli by zakończyć.

Może coś więcej na ten temat ktoś wie/znalazł.

Atrapan

twórcy podpisali już kontrakt na emisję 6 i 7 sezonu. Na blogu Kurta Suttera można przeczytać o prawdopodobenej kontynuacji serii po zakończeniu sezonu 7, wszystko zależy od tego czy znajdzie materiał na scenariusz.

kingagutkowska

Widziałem także artykuł o tym że chcą pokazać jak formowała się pierwsza 9. Serial miał by być prequelem SoA

Atrapan

też czytałam podobny artykuł, 6 sezon jako prequel, ale z tego co wiem to tylko jedna z możliwych opcji.

Atrapan

Tak,tak i jeszcze raz tak.Historia "First 9" to coś na co czekam od początku oglądania SoA.

JackTheRipper82

Ja również. Chciałabym, aby przybliżyli nam bardziej First 9. Poza tym zawsze zastanawiałam się jak wyglądała ucieczka młodej Gemmy z Charming i jej powrót z całym MC. Jak Sonsi odnaleźli się w miasteczku i jak miasteczko zareagowało na ich przybycie.

MonaMurmaider

Oby to wypaliło,fajnie będzie zobaczyć jak będą wyglądać młodzi "Piney" i "Clay" do tego Lenny ''The Pimp'' Janowitz i gdzieś miedzy nimi mali "Jax" i "Opie".I ciekawe czy aktorzy grający "First 9" byli by to ci sami kolesie co na zdjęciu bo na nim prezentują się zajebiście.

JackTheRipper82

Zgadzam się. W ogóle obrazy pokazywane nam za pomocą zdjęć w SOA mają to coś. Pamiętam jak parę razy zatrzymywałam odcinek, aby móc im się dokładnie przyjrzeć! Kolesie ze zdjęcia First 9, do tego ten cudowny klimat amerykańskiej drogi i duch tamtych lat (podkreślony muzyką, która w tym serialu nie zawodzi)... Marzenie! Obawiam się niestety, że osoby przedstawione na zdjęciu, o którym wspominasz to niekoniecznie aktorzy, aczkolwiek gdyby zebrano "inną" ekipę to jestem zdecydowanie "za" pozostawieniem charakteryzacji ze zdjęcia :)

MonaMurmaider

Pamiętam jak pierwszy raz zobaczyłem to zdjecie i odrazu pomyślałem że Kurt musi nam to jakoś pokazać bo jak napisałeś ta fotka i postacie na niej mają taki klimat że obecne postacie (choć też bardzo dobre) wyglądają przy nich jak gang jeżdżący na hulajnogach.A co do aktorów no coż zobaczymy co tam by wymyślili ale znaleść jakiegoś młodego z takimi rysami twarzy jak Ron Perlman będzie ciężko.

JackTheRipper82

* napisałaś. Jestem dziewczyną, i chcę nią pozostać :)
"gang jeżdżący na hulajnogach" haha, właśnie tego określenia brakowało mi, gdy patrzyłam jak Jax giba się po mieście w białych adidasach.
Rzeczywiście ciężko byłoby znaleźć młodszą wersje Perlmana, szczególnie, że on i budowa jego szczęki to dla mnie wciąż jedna z tajemnic natury :D Poza tym, nie obdarzyłabym nowego aktora zaufaniem. Perlman odwalił dużo dobrej roboty przy kreacji Claya i przy 5 sezonie nie potrafię wyobrazić sobie innego odtwórcy tej roli.

MonaMurmaider

Sorry wiem że jesteś dziewczyną ale chyba za bardzo o tym myślałem i stąd mój błąd :).

Co by nie było i jacy by aktorzy nie zagrali chce zobaczyć jak "J.T." i "Piney" zakładają SoA i powołują członków "First 9".Trzymam za ten pomysł kciuki i oby się udał a nie okazał się tylko plotką.

JackTheRipper82

Ja również będę trzymać kciuki :) ( No panie Sutter, w panu cała nadzieja!)

MonaMurmaider

na jednej ze stron poświęconych serialowi urzadzono głosowanie na temat aktorów pasujących do prequela..kto powienien grać, który aktor się nadaje itp., głosowanie dla postaci Clay'a wygrał ten facet , muszę przyznać, że nawet pasuje.
http://www.filmweb.pl/person/Evan+Jones-131344

kingagutkowska

Z wyglądu nawet. Niestety nie widziałam ani jednej pozycji z tym aktorem. Czy można prosić link do strony na której odbyło się głosowanie? Jestem ciekawa czy wybrano jakąś aktorkę do roli młodej Gemmy :)

MonaMurmaider

Sęk w tym, że nie pamiętam gdzie to przeczytałam, strona jednego z fankubów SoA w Stanach, nie mam pojęcia która, sporo ich jest..zapamiętałam tylko nazwisko tego goscia, głosowano tylko na członków first 9, o roli Gemmy chyba nie wspominali..