Zaczęłam oglądać ten serial, ale przestałam. I chciałabym wrócić, ale nie pamiętam na którym sezonie i odcinku skończyłam. Matka Jaxa została zgwałcona, i dowiedział się o tym jej mąż...tyle pamiętam - wiecie który to sezon może być i mniej więcej w którym odcinku wyszła prawda o gwałcie?
No właśnie mam ten sam problem. Jestem pod koniec sezonu kiedy Jax miał odejść z grupy do Nomadów i odpruwał naszywki, a w następnym odcinku już je przyszywał i zarówno on jak i Ojczym wiedzieli już o gwałcie. Nie pokazali tego jak matka im o tym powiedziała, czy po prostu jeden odcinek mi umknął?
No sorry ale sprawdziłem i jednak niczego tam takiego nie było :/ Mam chyba jakąś ocenzurowaną wersję ;)
ostatnie pare minut to jest głosowanie czy Jax ma odejść i po głosowaniu odpruwa insygnia grupy z kamizelki i dalej są litery
Jest głosowanie, odpruwa naszywki, następnie jest aresztowanie Edmonda (?) przez agentkę Stahl i wyzananie Gemmy. To masz jakiś okrojony odcinek niestety.
Trochę się spóźniłam, ale gdzie można obejrzeć ten pełen 55 - minutowy odcinek? Zaczęłam po raz drugi oglądać od nowa i mam właśnie tą okrojoną wersję.