PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=479538}

Synowie Anarchii

Sons of Anarchy
2008 - 2014
8,1 60 tys. ocen
8,1 10 1 60353
7,6 15 krytyków
Synowie Anarchii
powrót do forum serialu Synowie Anarchii

Zaczęłam oglądać ten serial, ale przestałam. I chciałabym wrócić, ale nie pamiętam na którym sezonie i odcinku skończyłam. Matka Jaxa została zgwałcona, i dowiedział się o tym jej mąż...tyle pamiętam - wiecie który to sezon może być i mniej więcej w którym odcinku wyszła prawda o gwałcie?

ocenił(a) serial na 9
Felula

Drugi sezon, odcinek przedostatni bodajże.

Kassandra85

Dziekuje :)

ocenił(a) serial na 9
Felula

To jest 10 odcinek II sezonu.

Kassandra85

Wielkie dzięki !! :)

Kassandra85

No właśnie mam ten sam problem. Jestem pod koniec sezonu kiedy Jax miał odejść z grupy do Nomadów i odpruwał naszywki, a w następnym odcinku już je przyszywał i zarówno on jak i Ojczym wiedzieli już o gwałcie. Nie pokazali tego jak matka im o tym powiedziała, czy po prostu jeden odcinek mi umknął?

ocenił(a) serial na 9
Turkisz80

Gemma Im powiedziała o tym pod koniec 10 odcinka, który pewnie Ci umknął :).

Kassandra85

No sorry ale sprawdziłem i jednak niczego tam takiego nie było :/ Mam chyba jakąś ocenzurowaną wersję ;)

ocenił(a) serial na 9
Turkisz80

To jakie masz zakończenie 10 odcinka?

Kassandra85

ostatnie pare minut to jest głosowanie czy Jax ma odejść i po głosowaniu odpruwa insygnia grupy z kamizelki i dalej są litery

ocenił(a) serial na 9
Turkisz80

Poczekaj zerknę jak to u mnie wygląda i napisze.

ocenił(a) serial na 9
Turkisz80

Jest głosowanie, odpruwa naszywki, następnie jest aresztowanie Edmonda (?) przez agentkę Stahl i wyzananie Gemmy. To masz jakiś okrojony odcinek niestety.

Kassandra85

ku... miałaś rację. Mam już właściwy odcinek. Założę się że Felula oglądał to samo co ja:)

ocenił(a) serial na 9
Turkisz80

Pewnie tak :).

Kassandra85

prawie każdy odcinek ma 40-45min a ten akurat miał 55. Tak czy siak dzięki

ocenił(a) serial na 10
Turkisz80

Trochę się spóźniłam, ale gdzie można obejrzeć ten pełen 55 - minutowy odcinek? Zaczęłam po raz drugi oglądać od nowa i mam właśnie tą okrojoną wersję.

nossakoka

Polecam Netflix, lub polskie portale z torrentami. Na piratebay prawie zawsze obcinają napisy