sama nie wierzę że to powiem ale jest to najlepszy serial jaki w życiu oglądałam !! tak się
wciągnęłam że obłęd... a rzadko mi się to zdarza (raczej wolę kostiumowe ... ) !!
na razie zaczynam 3 sezon, ale kurde... masakra ! na prawdę świetny serial ! polecam
wszystkim... !
Aż mnie nęci, żeby walnąć spoiler :D Serial zasługuję na 9 jak najbardziej. Nigdy nie oglądam seriali, chyba że komediowe, a dzięki temu serialowi i 3 sezonom (czekam na 4 na jesień) zacząłem oglądać seriale i muszę przyznać, że naprawdę jest w czym wybierać! Z kostiumowych to już ściągam Spartacusa i Game Of Thrones - co Ci moge polecić :)
Spartacusa (i Gods of Arena i Blood and Sand) i Grę o Tron już obejrzałam. oglądałam na bieżącą z premierą odcinków w USA ;))
zdaje sobie sprawę że i Spartacus i Gra są zapewne lepsze pod pewnymi względami, ale Sons... nie wiem, po prostu uwielbiam ;))
ja mogę polecić Tudorów... ;)
ja właśnie przed chwilką skończyłem sezon 2 i uważam że serial jest świetny, chociaż miejscami, ale tylko miejscami, mi się dłużył - to chyba ze względu na dosyć rozbudowany i pokrzyżowany wątek miłosny. do pierwszego sezonu nie mam pytań po prostu. od jutra idę w 3.
mi zajęło to tylko cztery dni :D I serial jest ekstra, a polecić jeszcze mogę Rodzina Borgiów też wciąga :)
tak !!! Borgiów też oglądam ;)) a ostatnio zaczęłam serial z całkiem innej bajki - The Walking Dead. Może nie jest jakis super zajebisty ale wciągnął mnie na tyle aby obejrzeć 2 sezon ;)) Deadwood i Rzym nie oglądałam ale bardzo bym chciała ;)) o Luther nie słyszałam ale jak polecacie to na bank obejrzę ;)) ale na razie oglądam Simpsonów ... 4 sezon, a ile jest?? 28?? hahha. nie wiarygodne że robili to 20 lat temu a ciągle śmieszy ;)
mi SoA zajelo 3 dni:) super serial, a w miare sredni 3 sezon rekompensuje ostatni odcinek;) zarówno zwieńczenie sezonu jak i ciekawy wstep do nastepnego:) Polecam!