Szadź
powrót do forum 4 sezonu

To jest tak złe, że mam ciarki zażenowania. Z każdym odcinkiem co raz gorzej.

ocenił(a) serial na 4
ekjg

Dokładnie! XD Śmiejemy z mężem już na każdym odcinku XD. Ostatnio ta komisarz jak uciekli z psychiatryka rzuciła do podwładnych: SZUKAJCIE ICH NA WYSOKICH BUDYNKACH, WIEŻACH XDDDD no to mają dużo roboty... Jakie to jest złe... A Wolnicki to polski Joker bieda edyszyn. X'D

ocenił(a) serial na 9
ekjg

To po co oglądałeś kolejne odcinki skoro z każdym było coraz gorzej? Po to by ponarzekać?

majpochowska

Żeby wiedzieć czy jest lepiej czy gorzej????? Nie posiadłam twojej zdolności jasnowidzenia czy potknęli się na pierwszy odcinku czy jednak dalej poszło im lepiej. Po 4. porzuciłam...

majpochowska

Żeby dać szansę? Liczyć na poprawę? Sezon 1-2 były niezłe, S3 to powolne turlanie w dół... a S4 to żenada. Komendantka stołeczna jak Brudny Harry? Komendant główny duże dziecko? Naiwna psychiatra, super szczwany półgłówek morderca... litości

ocenił(a) serial na 8
sucinum

akurat z nawiną panią psychiatra to poczekaj do końca ;)

ocenił(a) serial na 2
ekjg

Dodatkowo te wątki polityczne antyimigranckie tak śmiesznie wrzucone na siłe

MateuszGS

Ja odpuściłem jak rozpoznali w psychiatryku schizofrenię na skutek urazu XD jestem psychiatrą. Nie zdzierżę...

ekjg

Takiego gówna jak 4 sezon dawno nie widziałem! Jak producentom brak pomysłu na kontynuację to nie robi się wcale. Policja nieporadna jak dzieci z przedszkola, facet ucieka z łodzi i wpław przez pół jeziora jest szybszy od łodzi motorowych, morderca psychopata ma wszędzie znajomości czy siedzi w więzieniu czy w zamkniętym szpitalu psychiatrycznym, co go policja złapie znowu im ucieka!!! To jest taka nędza, że aż mi się nie wyliczać tych idiotyzmów scenariusza...