PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=89546}

Sześć stóp pod ziemią

Six Feet Under
2001 - 2005
7,9 39 tys. ocen
7,9 10 1 38999
8,7 14 krytyków
Sześć stóp pod ziemią
powrót do forum serialu Sześć stóp pod ziemią

AKCJA SFU!

ocenił(a) serial na 10

Mam prośbę do wszystkich. Wszyscy, którzy obejrzeli wszystkie odcinki SFU, albo nawet są w trakcie, wiedzą że to niesamowity serial. Zawpewne wielu również zdziwiło się, że jest on na tak niskiej pozycji, przynajmniej mnie:( Rozpowszechniajcie więc ten serial i polecajcie znajomym, oni napewno też się wciągną w magię tego serialu. Ja już próbuję, następnym celem będzie siostra!

ocenił(a) serial na 8
Allor1994

Jestem ZA!!
aaaaaaaaaaaaaaa mocy przybywaj - moim pierwszym celem będzie pies

ocenił(a) serial na 10
Allor1994

Mi udało się już zarazić kilka osób - m. in. siostrę. A ona znów zaraziła męża. I tak łańcuszek idzie dalej.

Allor1994

ja za cholerę nie przekonałem do SFU żadnego z kumpli, nie wiem czemu hehe, w przeciwieństwie do
Soprano, którym zaraziłem ok 10 osób.
pozdrawiam

ocenił(a) serial na 9
Ralphie

Ja mam podobnie. SFU jeszcze nikogo nie zaraziłem a Soprano już dokładnie 5 osób. Ale mi to pasuje bo zdecydowanie bardziej podobała mi się ,,Rodzina Soprano'' chociaż SFU to też genialny serial

ocenił(a) serial na 10
Allor1994

ja już mam 7 zachęconych osób na koncie:D

en_ca_minne

Ja "zaraziłem" już 4 osoby, z czego tylko jedna nie jest powalona, a dokładniej - skończyła z trudem oglądać pierwszy sezon. No cóż są gusta i guściki. Niektórzy wolą po prostu oglądać nijakich Lostów ;]

Allor1994

"gejów mi każesz oglądać" - mnie coś słabo idzie przekonywanie...

ocenił(a) serial na 9
wlochacz

hehe
ale szczerze, to mnie też razi ten gejowski związek Dextera z tym pałkarzem
;)
w "The Wire" też jest np. związek homo (Kima), ale jakoś mniej o tym bębnią niż w SFU..

Boże.. kiedy w końcu JA odkryje fenomen tego serialu..
3 podejścia..
9ty odc..
i wciąż nic..

a nie należę do miłośników byle jakiej papki, typu Prison, Lost..
"The Sopranos" i w/w "The Wire" wprost uwielbiam. "Carnivale" też super.
a do SFU nic nie czuję..
;)