PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=89546}

Sześć stóp pod ziemią

Six Feet Under
2001 - 2005
7,9 39 tys. ocen
7,9 10 1 38999
8,7 14 krytyków
Sześć stóp pod ziemią
powrót do forum serialu Sześć stóp pod ziemią

W którym odcinku i jakiego sezonu zagrał Ben Foster? Aktor otrzymał za tę rolę ważne wyróżnienie,sądzę,iż warto zobaczyć,a nie mam zamiaru obejrzeć wszystkich odcinków.Proszę o pomoc.Liczę na rychły odzew.Z góry dziekuję i gorąco pozdrawiam:)

ocenił(a) serial na 8
_Tanya_

Jestem z miesiac po ostatnim sezonie serialu i nie skojarzylem aktora ale po przejrzeniu jego filmografi i roli ktorą odegral w 6stóp.. czyli "Russell Corwin" mogę Ci powiedzieć, że to były aż ze dwa sezony (4 i 5 sezon na bank). Po krótce - był chlopakiem glownej bohaterki serialu, ktora z nim zaciazyla(aborcja), poznali sie w szkole (amerykanska ASP) i do konca serialu ich drogi krzyzowaly sie glownie wokol tematu "sztuki", wspólni znajomi, dragi etc.

Mam nadzieję, ze nie zadalas pytania w zwiazku z jakims konkursem ;]

ocenił(a) serial na 10
Peter_Kurten

Hmmm... Chyba jednak trochę za dużo spoilerów jak na informację dla osoby, która serialu nie widziała, a chciałaby go zobaczyć. Ja tylko dodam, że serial warto oglądnąć - od pierwszego do ostatniego odcinka. Niezapomniane wrażenia gwarantowane!

snoopy

O kurcze,dwa sezony,niestety,nie mam czasu tego oglądać,bo sezonów jest sporo.Po opisach widzę,że moje klimaty,ale ciężka sprawa.Może się skuszę.Bądz ,co bądz bardzo dziękuję:)Pozdrawiam