PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=89546}

Sześć stóp pod ziemią

Six Feet Under
2001 - 2005
7,9 39 tys. ocen
7,9 10 1 39083
8,7 14 krytyków
Sześć stóp pod ziemią
powrót do forum serialu Sześć stóp pod ziemią

wczoraj skonczylam ogladac ostatnia serie. mialam dluuga przerwe, bo pierwsze cztery sezony oglądalam jakis rok temu i w zwiazku z tym sporo watkow zamazalo sie w mojej pamieci. mam pytanie czy między Brenda i jej bratem doszlo kiedys do blizszych niewskazanych kontaktow? ten jej sen z ostatniego odcinka przerazil mnie:)

qwerty1985

Sen pod koniec był chyba największym "zbliżeniem" między nimi, jakie ukazano w serialu. Nie, nie doszło do żadnych. Przynajmniej nic o nich nie wiadomo. Oczywiście Brenda po wiadomo jakim wydarzeniu w 5tej serii zaczęła świrować, ale to nic nie znaczyło.

ocenił(a) serial na 10
qwerty1985

W trzecim sezonie był taki "niebezpieczny" moment, gdy Billy próbował pocałować Brendę. Ona wtedy zareagowała bardzo gwałtownie i emocjonalnie, wyprowadziła się od niego i długo go unikała.

snoopy

czyli z Billy bylo cos jednak nie tak pod tym wzgledem. ciekawe skad w ludziach biora sie takie mysli.. ohyda:)

ocenił(a) serial na 10
qwerty1985

Oprócz tego, ze jest dwubiegunowy? to choroba determinujaca cale zycie...poza tym popieprzeni rodzice psychiatrzy....kiepskie dziecinstwo....plus choroba zlozyly sie na to, ze gosc jest delikatnie mowiac...inny

ocenił(a) serial na 10
trolik_filmaniak

Mam pytanie w tym temacie. W ostatnich 6 minutach podczas tej wizji kto
siedzi obok Brendy na ślubie Davida i Keitha ? Czy to aby nie Billy ? mogę
się mylić proszę o pomoc :)

hacik

Na stronie HBO jest informacja co do tego, jak potoczyło się życie bohaterów. Brenda wyszło za mąż po raz drugi.

ocenił(a) serial na 10
Wojtky

aha, dzięki za pomoc bo ta sprawa mi nie dawała spokoju... :)

Wojtky

A co piszą o innych bohaterach? Jak potoczyły sie ich losy?
Pytam, bo ja za dobrze angielskiego nie znam :(
I dziękuję przy okazji za odpowiedź w innym temacie, tam nie mogłam podziękować, bo post był za krótki.

Zoska7

W odcinku 3/10 Billy próbował pocałować Brendę, w kolejnym odcinku powiedział jej, że jest w niej zakochany, ale wie, że nie może jej mieć. Oprócz odcinka ze snem Brendy, to chyba największe zbliżenie pomiędzy Brendą i Billym, pomijając 1. serię, gdzie Billy dostaje kręćka z zazdrości o Nate'a i w końcu atakuje Brendę.