wczoraj skonczylam ogladac ostatnia serie. mialam dluuga przerwe, bo pierwsze cztery sezony oglądalam jakis rok temu i w zwiazku z tym sporo watkow zamazalo sie w mojej pamieci. mam pytanie czy między Brenda i jej bratem doszlo kiedys do blizszych niewskazanych kontaktow? ten jej sen z ostatniego odcinka przerazil mnie:)
Sen pod koniec był chyba największym "zbliżeniem" między nimi, jakie ukazano w serialu. Nie, nie doszło do żadnych. Przynajmniej nic o nich nie wiadomo. Oczywiście Brenda po wiadomo jakim wydarzeniu w 5tej serii zaczęła świrować, ale to nic nie znaczyło.
W trzecim sezonie był taki "niebezpieczny" moment, gdy Billy próbował pocałować Brendę. Ona wtedy zareagowała bardzo gwałtownie i emocjonalnie, wyprowadziła się od niego i długo go unikała.
czyli z Billy bylo cos jednak nie tak pod tym wzgledem. ciekawe skad w ludziach biora sie takie mysli.. ohyda:)
Oprócz tego, ze jest dwubiegunowy? to choroba determinujaca cale zycie...poza tym popieprzeni rodzice psychiatrzy....kiepskie dziecinstwo....plus choroba zlozyly sie na to, ze gosc jest delikatnie mowiac...inny
Mam pytanie w tym temacie. W ostatnich 6 minutach podczas tej wizji kto
siedzi obok Brendy na ślubie Davida i Keitha ? Czy to aby nie Billy ? mogę
się mylić proszę o pomoc :)
Na stronie HBO jest informacja co do tego, jak potoczyło się życie bohaterów. Brenda wyszło za mąż po raz drugi.
A co piszą o innych bohaterach? Jak potoczyły sie ich losy?
Pytam, bo ja za dobrze angielskiego nie znam :(
I dziękuję przy okazji za odpowiedź w innym temacie, tam nie mogłam podziękować, bo post był za krótki.
W odcinku 3/10 Billy próbował pocałować Brendę, w kolejnym odcinku powiedział jej, że jest w niej zakochany, ale wie, że nie może jej mieć. Oprócz odcinka ze snem Brendy, to chyba największe zbliżenie pomiędzy Brendą i Billym, pomijając 1. serię, gdzie Billy dostaje kręćka z zazdrości o Nate'a i w końcu atakuje Brendę.