Ostatnio chcę sie bardzo przymierzyc do tego serialu i chciałem sobie kupic wydanie DVD ,ale tu kanał :/ Wydanie bez lektora ?? Dlaczego Six Feet under jak i Sopranos miały świetny lektor w HBO (co do SFU to nie wiem do końca bo nie oglądałem na HBO,ale sopranos widziałem i lektor mi nie przeszkadzał tak jak np na TVN-rzenada.
Krótko mówiąc Lektor z HBO świetny a na DVD lipa. WTF ?
Nie mogli go wrzucic na dvd czy jak.
Mój anglik nawet pozwala mi na oglądanie filmów i seriali bez napisów ,ale jakoś zawsze bardziej lubiałem oglądac dobre produkcje w PL.
Ktoś może mi to wyjaśnic ?
ja nie rozumiem jak można z lektorem oglądać..
przecież połowę słów te tępaki zagłuszają..
;P
The Sopranos z lektorem?
no way.
tak sie składa ze w The wire miałby troche problemów ,no ale sie nie urodziłem w Baltimore ,hahah nie znam slangu .
Ale musze powiedziec ze OZ oglądałem bez napisów całe 6 sezonów i rozumiałem bez żadnych problemów.
Moje pytanie nie brzmiało ,czy lubicie lektor czy napisy.Tylko dlaczego wydanie DVD nie zawiera lektora, (czytajcie ze zrozumieniem)
Co do lektora z HBO w Sopranos to bardzo mi sie podobał , tłumaczył dużo ,były i przekleństwa. NIe mówie o takim z TVN czy TVP bo to żenada.
Ja tam lubie wygodnie sobie usiąśc i po prostu obejrzec dobry serial z dobrym lektorem i sie zastanawiałem dlaczego wydania DVD go nie zawierają. ?