Kochani czy macie jakieś informacje co dale z serialnem?
Nie mam HBO więc nie mogłam kontynuować serialu, jestem na łasce TVNu.
Proszę o odpowiedż.
Na razie TVN nie podał na ten temat żadnych informacji, ale jeżeli puścili juz 4 sezony, to piąty na pewno też dadzą. TVN nowości programowe wprowadza zawsze jesienią i wiosną, dlatego obstawiałbym, że nowe odcinki SFU pojawią sie w okolicy marca 2007.
Jeżeli nie masz tyle cierpliwości, to istnieje jeszcze droga na skróty, na przykład tutaj http://www.torrentz.com/search_six-feet-under [www.torrentz.com/search...]
ale tego nie polecam, bo to niezgodne z prawem ;-)
torrenty to NAJLEPSZA droga do wejścia w posiadanie czegokolwiek. ja gorąco polecam. ALE jednak to 'six feet under'... na oryginał wydałbym kazde pieniądze..;)
mam juz cztery serie SFU, ale NIGDZIE nie mogę znaleźć sezonu 4-tego (mówie o ściąganiu z netu) - czy jakiś dobry człowiek mógłby podać namiary? :-)
http://www.torrentz.com/search_six-feet-under [www.torrentz.com/search...] - ale to torrenty wiec nie wiem czy cię to satysfakcjonuje.
dzięki, ale ten link sam podałem pare postów wyżej :)
niestety nie ma tam żadnego działającego torrenta z sezonem 4 :(
u mnie ten działa: http://www.torrentportal.com/details/699818/Six+Feet+Under+Season+4.torrent.html [www.torrentportal.com/d...] . uzywam uTorrenta i wszystko gra.
Bardzo dziękuję z słowa wsparcia dla fanki tego niesamowitego serialu. W moim otoczeniu nie znam nikogo komu ten serial by sie podobał. Nie mam kogo się nawet zapytać o serial, dlatego jeszcze raz dziekuję z odpowiedz i jednocześnie podpowiedz co robić dalej. Pozdrawiam Ewelina
haha:) znam ten ból;) myślisz ze ja mam z kim o tym serilau rozmawiac na żywo. nikt mnie ani moich przezyc związanych z nim nie zrozumie bo nikt tego nie oglada (ba! nikt tego nie zna), no moze jest jedna osoba która widziała kilka odcinków ale co to jest kilka..? to jakby ktoś widział jeden słonecznik z obrazu van gogha i mówił ze zna obraz. jedyny ratunek dla nas to to forum;)
u mnie jest to samo - nie znam osobiście nikogo, kto zna i ogląda SFU, nawet nikogo z własnej rodziny nie przekonałem... a dzieje sie tak pewnie z dwóch powodów:
1) późna pora emisji w TVN / ograniczony zasięg HBO
2) ciężar gatunkowy - SFU to nie serial dla miłośników świata "Klanu" czy "Na wspólnej", tu trzeba poszerzyć troche horyzonty myślowe i przejść na nieco wyższy poziom percepcji emocjonalnej, nie sądzicie? :)
ja na szczęście jestem w trochę lepszej sytuacji, bo mój przyjaciel też jest wielbicielem serialu - wspólnie go oglądaliśmy i na bieżąco dyskutowaliśmy. do dziś często powracamy w rozmowach do rodzinki fisherów i konkretnych scen.
nieco lepszej? to jest własnie rewelacyjna sytuacja. nie chciałbym zeby do SFU przysiadali zwolennicy np polskich serialów bo to stanowczo nie jest serial tego typu. ale miec nawet taką jedna osobe z którą mozna porozmawiac o SFU, wspolnieg go analizowac i przezywac - świetna syuacja.
Cześć
jestem nowa na tym formum ale dziekuję za jakiś odzem na moje pytanie, życzę Wesołych Świat i szcześliwego Nowego Roku. Polecam sie do dyskusji na temat Sześć stóp pod ziemią. Pozdrawiam
Z okazji Świąt Bożego Narodzenia chciałabym życzyć Ci wszystkiego najlepszego, zdrowia oraz spełnienia wszystkich tych nawet najskrytszych marzeń. Dziękuję za odzew na moje pytania. Mam nadzieje, że na tym forum znajdziemy zrozumienie oraz tematy do rozmów dotyczące serialu, ale moze i nie tylko. Pozdrawiam.