Szukam jakiegoś wciągającego serialu i zastanawiam się właśnie czy by tu nie obejrzeć, chciałabym się dowiedzieć co wam się najbardziej podoba w tym serialu :)
Tylko bez spoilerów
Wczoraj skończyłem go oglądać. Warto zdecydowanie ten serial wciągnie cie tak bardzo ,że jak skończysz go oglądać żaden inny serial przez długi czas nie będzie dla ciebie zbyt dobry.
Ten serial jest zdecydowanie na głębszą rozkminę.
moim zdaniem nie jest to jakiś super wciągający serial czasami zasiada się do niego od niechcenia. Jadnak mimo to zdecydowanie warto obejrzeć ten serial do końca ja doceniłem ten serial dopiero po zakończeniu swoją drogą warto obejrzeć ten serial chociażby właśnie dla zakończenia które rozwali ci głowę.
Serial fakt nawet dobry dziwny hehe mam takie pytanie która rola lepsza Michael C. Hall Dexsa czy Fishera ?
Myślę, że ten serial jako jeden z niewielu produkcji, a być może nawet jako jedyny ma siłę wpływania na człowieka, zmiany jego optyki na życie i śmierć, wiele spraw z nimi związanych. Bohaterowie są pełnokrwiści, realni, wystawieni na ataki, niezwykle łatwo się z nimi utożsamić, polubić ich, współczuć im. Z pewnością jest to produkcja totalnie różniąca się od takiego Breaking Bad, Boardwalk Empire czy House of Cards (żebyśmy mieli jasność - nie mówię tu o wartości artystycznej). Tu nie ma wymyślnych haseł, które nic nie mówią o życiu lub człowieku ale ładnie brzmią. To seria o życiu (lub jak kto woli śmierci) i ludziach, tak naprawdę. No i finał. Finał, który w 99% przypadków powoduje strumienie łez. "Sześć stóp pod ziemią" ma jednak dwa ogromne minusy. Gdy się kończy, możesz nawet odczuć realną stratę, a później przez bardzo, ale to bardzo długi czas nie będziesz mogła znaleźć nic, co mu dorówna. Polecałem ten serial wielokrotnie i osoby, które się za niego zabrały do dziś są mi dosłownie wdzięczne. Mam nadzieję, że Cię przekonałem.