PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=89546}

Sześć stóp pod ziemią

Six Feet Under
2001 - 2005
7,9 39 tys. ocen
7,9 10 1 38999
8,7 14 krytyków
Sześć stóp pod ziemią
powrót do forum serialu Sześć stóp pod ziemią

No sorry, ale ja uważam że ten serial powinien być przynajmniej w pierwszej dziesiątce... Dla mnie na pierwszym mniejscu, ale 76 miejsce?? Bez przesady ale według mnie to najlepszy serial jaki kiedykolwiek powstał. A co na !1! miejscu robi jakiś żałosny HOUSE?? Chyba dlatego że leci w tvp - telewizji żałosnej równie jak on...

ocenił(a) serial na 10
Allor1994

76 to i tak wysoko jak na obecną tu listę. Kilka tygodni temu o ile pamiętam był blisko 300 miejsca.

ocenił(a) serial na 10
arrival

To prawda. Bywały czasy, że był w pierwszej 20-ce, a także gdzieś ok. 300 miejsca. Dla mnie tak drastyczne skoki są niepojęte, skoro średnia aż tak bardzo się nie zmienia. Dla mnie też jest to numer 1, ale nie martwię się aż tak bardzo jego absencją na Top 100. Nie jest to serial, który wpasowuje się w gust masowy, więc nie powinno to dziwić. Gdyby jednak był na wyższej pozycji, może więcej osób by się nim zainteresowało i do niego dotarło. Byle nie wyżej Lostów i innych Prizon-brejków, bo małolaty zaraz zaczęłyby bezmyślnie strzelać jedynkami, tylko po to, by go strącić.

snoopy

Ten serial jest tylko dla wybrańcow:D