PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=89546}

Sześć stóp pod ziemią

Six Feet Under
2001 - 2005
7,9 39 tys. ocen
7,9 10 1 38999
8,7 14 krytyków
Sześć stóp pod ziemią
powrót do forum serialu Sześć stóp pod ziemią

Nie Fisher and Diaz, tylko Fisher and Sons!!! Jak można było walnąć takiego byka w opisie?
Jeden z dłuższych wątków dotyczy tej nazwy- nigdy nie było Fisher and Diaz!!!

Wkurza mnie takie typowo polskie niedbalstwo w tym co robimy.
Jeśli piszesz opis-sprawdź czy dobrze napisałeś!!!

ocenił(a) serial na 10
majabaku

Zgadza się na początku było Fisher and Sons. Później Diaz został wspólnikiem, ale czy zmienili nazwę to już nie pamiętam.

ocenił(a) serial na 10
bonhart22___

Tak, zmienili na Fisher & Diaz, ale to już późno było.

ocenił(a) serial na 10
snoopy

Ojjj nie doszedłem jeszcze do tego momentu :/ Czyli Rico jednak zostanie ich wspólnikiem ?

ocenił(a) serial na 10
turekxaxa

Widząc taki temat nie trzeba było wchodzić i czytać. Dla pocieszenia powiem, że nie będzie to wcale łatwe i oczywiste.

ocenił(a) serial na 10
majabaku

Jestem w trakcie piątej serii - i jest FSHER AND DIAZ. Po co się tak awanturować... Diaz 2 serie temu został wspólnikiem, być może w ostatnim odcinku serii, którą oglądam (5.) coś się zmieni, ale wątpię.

Pomiodres

Hmm no właśnie - najpierw Fisher and Sons, potem Fisher and Diaz - więc co powinno być w opisie? Wg mnie jednak Fisher and Sons, bo od tego wychodzi fabuła, druga nazwa zdradza pewne wydarzenia. Nie spinałabym się specjalnie z powodu tego opisu, ale jako że jest to opis chyba lepiej aby widniało tam Fisher and Sons- od tego się zaczyna, a po co zdradzać dalszy rozwój wypadków? Jednakże ogólnie wyluzowałabym trochę.